ارزیابی نقش و اهمیت فرآیند تخمیر در تولید ماست به عنوان فرآورده شیری تخمیر شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نقش و اهمیت فرآیند تخمیر در تولید ماست به عنوان فرآورده شیری تخمیر شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نقش و اهمیت فرآیند تخمیر در تولید ماست به عنوان فرآورده شیری تخمیر شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نقش و اهمیت فرآیند تخمیر در تولید ماست به عنوان فرآورده شیری تخمیر شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نقش و اهمیت فرآیند تخمیر در تولید ماست به عنوان فرآورده شیری تخمیر شده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فرآورده های تخمیری بخشی از رژیم های غذایی هستند. ماست، نام ترکی فرآورده تخمیری بر پایه شیر است که به طور خاص از آسیا و اروپای جنوبی و شرقی منشا گرفته است. این فرآورده با افزودن کشت باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک به شیر کهمعمولا تحت فرآیند هموژنیزاسیون قرار می گیرد، تولید می شود. متابولیسم باکتری های اسید لاکتیک برخی از تفاوت ها را بین محصولاتی نظیر شیر سویا با شیر گاو به واسطه تفاوت هایی در ترکیب کشت نشان می دهد. غلظت بالاتر پروتیین ها در شیر گاو،خاصیت بافری محیط کشت را که برای رشد باکتری ها حین فرآیند تخمیر و نگهداری مفید است، افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.