مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی و بررسی اثر آنها بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی نان گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی و بررسی اثر آنها بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی نان گندم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی و بررسی اثر آنها بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی نان گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی و بررسی اثر آنها بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی نان گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی و بررسی اثر آنها بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی نان گندم :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

با گسترش زندگی صنعتی و نیاز به نگهداری بیشتر مواد غذایی، استفاده از آنتی اکسیدان ها در مواد غذایی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. طبق تحقیقات اخیر، استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی ونقششان در ایجاد سرطان و انواع بیماریهای قلبی و عروقی و غیره به اثبات رسیده است، از این رو به دلیل اثرات درمانی و محافظتی که دارند بیشتر در صنعت غذا و دارو مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطالعه،مروری بر استفاده از سه نوع آنتی اکسیدان طبیعی شامل پودر زردچوبه، پودر دانه رازیانه و عصاره دانه انگور در تولید نان گندم وارزیابی اثرات آنها صورت گرفته است. نتایج حاصل از این بررسی ها حاکی از تاثیر مثبت استفاده از این مواد در بهبود خواص فیزیکو شیمیایی و کاهش اثرات نا مطلوب اکسیداسیون در نان گندم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.