طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طراحی و ساخت دستگاه تخمیر تحقیقاتی به منظور پایش چگالی دینامیک خمیر نان :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
بررسی میزان و سرعت حجم گرفتن خمیر نان طی فرایند فراوری و آماده سازی برای پخت، هم به لحاظ تعیین شرایط محیطی حاکم بر فرایند تخمیر، و هم از لحاظ بررسی کیفیت آرد و سایر محتویات خمیر نان از اهمیت ویژه ای برخورداراست. در این تحقیق، روش جدیدی بر پایه پردازش تصویر دیجیتال و تکنیک بازتاب شعاعی ارایه شده که، با استفاده از منحنی های بی اسپلاین، حجم نمونه را به صورت سه بعدی بازسازی نموده و کمیت های حجم و سطح رویه در حالتغییر آن را براورد می نماید. مقدار خطای تخمین حجم و مساحت سطح نمونه کروی شکل به ترتیب برابر با ۱۶.۱ %و۵۴.۳ %بود. همچنین، نتایج نشان داد که برای نمونه های کروی و بیضوی تست شده زاویه تصویرگیری ۳۰ درجه بهترین حالت از لحاظ حجم محاسبات، مدت زمان تخمین، کیفیت بازسازی و دقت تخمین می باشد. روش ذکر شده درقالب یک دستگاه تحت عنوان دستگاه تخمیر تحقیقاتی توسعه و پیاده سازی شده است. به طور کلی نتایج نشان داد که از دستگاه ارایه شده می توان با اطمینان بالایی در تست های اندازه گیری چگالی خمیر نان استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.