تاثیر استفاده از شیرین کنندههای ذرت بر روی ویژگیهای کیفی بستنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از شیرین کنندههای ذرت بر روی ویژگیهای کیفی بستنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از شیرین کنندههای ذرت بر روی ویژگیهای کیفی بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از شیرین کنندههای ذرت بر روی ویژگیهای کیفی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از شیرین کنندههای ذرت بر روی ویژگیهای کیفی بستنی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بستنی در حال حاضر یکی از پرمصرف ترین دسرهای لبنی به شمار میرود و مصرف آن هر ساله در حال افزایش است. در ساخت این دسر لبنی از چربی شیر، ماده خشک بدون چربی شیر، شیرین کننده، پایدارکننده، امولسیفایر و طعم دهنده استفاده میشود. با توجه به روند رو به رشد افزایش قیمت شکر و عواقب استفاده از این ترکیب در بروز بیماری های قلبی -عروقی، دیابت و … از یک سو و به منظور کاهش بهای تمام شده محصول نهایی از سوی دیگر، تولیدکنندگان بستنی درصدد استفاده از شیرین کننده های جایگزین شدند. در این خصوص شیرین کننده های ذرت (مخصوصا۰ شربت ذرت با فروکتوز بالا) به عنوان مهمترین جایگزین مورد استفاده برای شکر کارب رد دارد که علت این امر را میتوان به فاکتور در دسترس بودن این ماده، قیمت پایین، بهبود کیفیت محصول نهایی بستنی و تشابه ویژگیهای طعمی آن در مقایسه با شکر نسبت داد. در این مقاله به بررسی تاثیر کاربرد شیرین کننده های ذرت بر روی ویژگیهای مختلف کیفی محصول بستنی پرداخته میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.