مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان :

مقاله نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۳۷۶ تا ۳۸۸ منتشر شده است.
نام: نگاهی به پوشش گیاهی ارتفاعات سیاهلان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش گیاهی
مقاله سیاهلان
مقاله گیاهان دارویی
مقاله گیاهان اندمیک
مقاله اَلَموت
مقاله قزوین
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه کوهستانی و ارتفاعات صعب‌العبور سیاهلان در رشته‌ کوههای البرز مرکزی بین عرضهای ۳۶ درجه و ۲۸ دقیقه تا ۳۶ درجه و ۴۵ دقیقه شمالی و طولهای۵۰ درجه و ۳۸ دقیقه تا ۵۰ درجه و۶۰ دقیقه شرقی، با محدوده ارتفاعی بین ۲۱۴۰ تا ۴۱۷۵ متر، در رود بار اَلَموت و در شمال شرق استان قزوین قرار‌گرفته است و از شمال به استان مازندارن و شهر تنکابن و از شرق به کوههای طالقان محدود می‌گردد. گیاهان به روش مرسوم در مطالعات فلورستیکی جمع‌آوری شدند و با به کارگیری منابع لازم شناسایی گردیدند. در این تحقیق در مجموع ۲۴۵ گونه در این منطقه شناسایی شده که متعلق به ۴۲ تیره و ۱۶۹ جنس بودند. بزرگترین تیره‌ ها در این منطقه شامل: Asteraceae ( 42گونه)،Fabaceae ( ۲۹گونه)، Lamiaceae ( 24گونه)، Poaceae ( 21گونه)، Apiaceae ( 20گونه)، Brassicaceae (19گونه) می‌باشند. شکل زیستی هریک از نمونه ‌ها با استفاده از روش رونکیه مشخص شد که شامل: ۵ درصد فانروفیت، ۲ درصد ژئوفیت، ۷۲ درصد همی‌کریپتوفیت، ۲ درصد کامفیت، ۱۴ درصد تروفیت، ۴ درصد همی‌کریپتوفیت – هلوفیت، ۱ درصد تروفیت- هلوفیت و یک گونه ژئوفیت – همی‌کریپتوفیت بودند. از دیدگاه تقسیمات جغرافیای گیاهی این منطقه در ناحیه ایرانو – تورانی قرار گرفته است که تعداد قابل توجهی از گونه‌ ها (۱۴۷ گونه) صرفا متعلق به این ناحیه هستند. گونه‌ های ایرانو – تورانی / اروپا – سیبری (۶۸ گونه)، ایرانو – تورانی / صحارا- سندی (۱ گونه)، ایرانو – تورانی / اروپا – سیبری / صحارا – سندی با (۱۳ گونه)، گونه‌ های همه جازی (۱۶ گونه) عناصر تشکیل دهنده طیف جغرافیای گیاهی این منطقه را تشکیل می‌دهند. از ۲۴۵ گونه شناسایی شده، تعداد ۵۰، ۳۹ و ۱۳ گونه‌ به ترتیب گیاهان دارویی، انحصاری و هلوفیت بودند. یک گونه جدید نیز در این منطقه شناسایی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.