بررسی بافت کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بافت کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بافت کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بافت کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بافت کیک عملگر با استفاده از فیبر تفاله گوجه فرنگی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

غذای عملگرا به ماده غذایی اطلاق می شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه ای و یا محتوای مواد مغذی خود برسلامتی انسان داشته باشد. مهمترین اثراتی که برای این مواد غذایی قابل ذکر است، عبارتند از: تاثیر بر ارتقای سیستمایمنی، دارا بودن خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد التهاب بودن، سم زدایی و یا افزایش کارایی )ارگوژنیک(. با توجه به مسایل مطرح شده و به دلیل تقاضای روزافزون بازار برای غذاهای عملگرا ،گستره بسیار وسیعی از این محصولات در بازاروجود دارد که شامل نوشیدنی های شیرین نظیر نوشابه های ورزشی و انرژی زا، غلات و غذای کودکان، غذاهای پختهشده، محصولات قنادی و … می شود. در این پژوهش با استفاده از روش سعادتمندی و همکاران با اندکی تغییر فیبرموجود در تفاله ی گوجه فرنگی را استخراج کرده سپس آن را با مقادیر۱۰و۲۰و۳۰درصد جایگزین آرد گندم موجود درفرمولاسیون کیک عملگر کردیم و نتایج نشان داد که تاثیر جایگزینی درصدهای مختلف فیبر، در سطح اطمینان ۹۹ درصد بر روی تمامی فاکتورهای بافتی به جز ویژگی تغییر شکل، معنی دار بود. بیشنه مقدار سختی و قابلیت جویدن در کیک حاوی ۰۱ % مشاهده شد. بیشنه مقدار پیوستگی و چسبندگی در کیک فاقد فیبر مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.