اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی نشاسته و گلوتن گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی نشاسته و گلوتن گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی نشاسته و گلوتن گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی نشاسته و گلوتن گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی نشاسته و گلوتن گندم :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در میان تمامی غلات، گندم از اهمیت خاصی برخوردار است. آرد گندم پس از مخلوط شدن با آب، توده ای به هم پیوسته راایجاد میکند که دارای خواص ویسکوالاستیک است. اجزای اصلی گندم شامل نشاسته و پروتیین )گلوتن( است که خواصریولوژیکی آرد گندم به این دو عامل بستگی دارد. فشار هیدرواستاتیک بالا باعث ایجاد تغییرات فیزیکو شیمیایی در نشاسته وگلوتن گندم میشود. فشار بالا بر پلیمر نشاسته اثر گذاشته و باعث کاهش دمای ژلاتیناسیون میشود. همچنین با استفاده ازفشار بالا میتوان نشاسته های مقاوم تولید کرد. فشار بالا تغییراتی را در ساختمان گلوتن ایجاد میکند که به پیوندهای دی سولفیدی مربوط است. گلوتن، قوام نشاسته در اثر اعمال فشار را کاهش میدهد. با این وجود نمیتوان تنها با بررسی اثر فشار بر روی گلوتن و نشاسته به خواص آن در آرد گندم پی برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.