مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال :

مقاله بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۴۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ساری در سه ماه اول سال
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتامینD3
مقاله شیر خام
مقاله کروماتوگرافی مایع با فشار بالا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویتامین ها از جمله فاکتورهای غذایی هستند که به منظور انجام واکنش های مختلف بدن ضروری بوده و به عنوان یک کوآنزیم عمل می کنند. ویتامین ها به دو گروه محلول در چربی و محلول در آب تقسیم بندی می شوند. مطالعات مختلفی در ارتباط با آنالیز کمی و کیفی این دو گروه از ویتامین ها در انواع مواد غذایی انجام گرفته است. از جمله مواد غذایی می توان به شیر و فرآورده های آن اشاره نمود. شیر در اشکال متفاوت (کامل و دارای درصدهای مختلفی از چربی، پاستوریزه و 😉 دارای مقادیر متغیری از ویتامین های محلول در چربی می باشد. روش ها و تکنیک های مختلفی از جمله اسپکتروفتومتر، گاز کروماتوگرافی به منظور آنالیز کمی و کیفی ویتامین های محلول در چربی شیر انجام گرفته ولی حساسیت آنها بالا نبوده و ممکن است مقدار واقعی ویتامین ها را نشان ندهد. از مهم ترین تکنیک های مورد استفاده می توان به روش کروماتوگرافی مایع با فشار بالا اشاره نمود که از حساسیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در تحقیق حاضر با استفاده از تکنیک مذکور مقادیر ویتامین D3 در شیر خام کارخانه شیر پاستوریزه ساری در سه ماه اول ۱۳۸۶ مورد بررسی قرار گرفت. روش آماده سازی نمونه و قرائت با دستگاه HPLC با استفاده از منبع AOAC انجام گرفت. نتایج نشان داد که میانگین و انحراف معیار ویتامین D3 در سه ماه فروردین، اردیبهشت و خرداد به ترتیب۲۰۲۶±۵۶ ،۱۹۶۵±۴۴۲۸ ،۱۵۹۷±۴۱۶۲ واحد بین المللی بر میلی لیتر بوده است. تغییرات میزان ویتامین در ماه های مختلف معنی دار می باشد. مقایسه نتایج این تحقیق با سایر مطالعات نشان می دهد که غلظت ویتامین D3 به عوامل مختلف از جمله تغییرات فصلی، نورخورشید، نژاد گاو شیرده و نوع تغذیه بستگی دارد. نتیجه گیری کلی آنکه شیر خام دارای مقادیر کمی از ویتامین D3 بوده و نیاز به غنی سازی شیر با ویتامین های سنتتیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.