مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) :

مقاله بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۵۷ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خصوصیات فیزیکی
مقاله خصوصیات تغذیه ای
مقاله ترکیب شیمیایی
مقاله عدس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی، ویژگی های فیزیکی و تغذیه ای دو رقم عدس (قرمز و سبز) کشت شده در ایران تعیین شد. شاخص های فیزیکی از قبیل ابعاد محوری، قطر متوسط هندسی و حسابی، کرویت، مساحت رویه، دانسیته توده، دانسیته حقیقی، تخلخل، زاویه انبوهش و ضرایب اصطکاک ایستایی بر سطوح مختلف در محدوده رطوبتی ۹۵ – %۲۱۱ (بر پایه تر) برای هر دو رقم ارزیابی شد. همچنین، شاخص های تغذیه ای شامل میزان خاکستر، پروتئین خام، روغن، نشاسته و بعضی از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، سدیم، منگنز، آهن، روی و مس مورد بررسی قرار گرفت. مطالعه حاضر نشان می دهد که دو رقم مورد بررسی در بسیاری از شاخص های اندازه گیری شده، تفاوت معنی داری دارند. این اختلاف را می توان به تفاوت در نوع رقم، شرایط محیطی و رشد نسبت داد. از این رو، تعیین ویژگی های فیزیکی و تغذیه ای عدس در طراحی بسیاری از ماشین ها و دستگاه های فرآوری آن ضرورت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.