مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما :

مقاله بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۳۳ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر خرما
مقاله رفتار جربان
مقاله خواص رئولوژیکی
مقاله مدل آرنیوس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نوع خرمای ایران درمیان تعداداندک کشورهای تولیدکننده بی نظیر است ویکی از فرآورده های صادراتی به شمار می رود. باهسته گیری و درادامه اکسترود کردن خرماهای نرم شده می توان یک محصول نیمه جامد به نام خمیر خرما تهیه کرد. از خواص مهم فیزیکوشیمیایی این محصول ویژگی های رئولوژیکی و جریان پذیری این فرآورده می باشد. هدف از این تحقیق بررسی خواص جریان پذیری خمیر خرمای تولیدی در کشورمان می باشد. ویژگی های جریان و پارامترهای رئولوژیکی با استفاده از ویسکومتر دورانی مجهز به یک سیرکولاتور حرارتی انجام پذیرفت. داده های تنش برشی در برابر سرعت برشی با ۶ مدل مشهور به نام های قانون توان(Power law) ، پلاستیک بینگهام (Bingham plastic) مدل هرشل بالکلی(Herschel – Bulkley) ، مدل کاسون(Casson) ، مدل سیسکو(Sisko) و مدل ووکادلو(Vocadlo) برازش شدند. وابستگی ویسکوزیته به دما با استفاده از مدل آرنیوس مورد بررسی قرار گرفت. خمیر خرما یک رفتار غیر نیوتنی مشخصا شل شونده با برش از خود نشان داد. ویسکوزیته با افزایش دما کاهش پیدا کرد. همچنین بهترین مدلی که در تمام دماها نمونه ها را توصیف کرد مدل کاسون بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.