مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸ :

مقاله بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۵۱ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بلانکیت
مقاله سولفیت
مقاله آب نبات بجنوردی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بلانکیت(Na2S2O4) ، ترکیب گوگردی سدیم انیدرید هیدرو سولفورو، از جمله ترکیبات شیمیایی سمی است که به منظور بهبود کیفیت ظاهری در تهیه ی آب نبات استفاده می شود. آثار سو بلانکیت بر سلامت انسان به اثبات رسیده است. نظر به این که شهرستان بجنورد اصلی ترین مرکز تولید آب نبات در سطح استان و حتی کشور است، ارزیابی دقیق میزان بلانکیت در محصولات تولید این شهرستان ضروری به نظر می رسید. در این تحقیق میزان بلانکیت به صورت انیدرید سولفورو در ۱۲۰ نمونه آب نبات بجنوردی تهیه شده در ۱۰ کارگاه شهرستان بجنورد طی یک دوره ی ۴ ماهه، با دو تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد متوسط و انحراف معیار میزان سولفیت نمونه ها به ترتیب ۳۴ppm و ۷ بوده و تنها در یکی از واحدهای تحت مطالعه میزان بلانکیت بیش تر از حد مجاز تعیین شده از سوی استاندارد ملی ایران بود. (با متوسط ۲۳ppm و انحراف معیار ۷۶) در سایر واحدها میزان بلانکیت حتی کم تر از ۵ppm بود. همچنین اختلافی بین میزان بلانکیت مورد استفاده در ماه های مختلف وجود نداشت. مطالعه ی تاثیر فرآیند پخت بر میزان SO2 باقیمانده در آب نبات نشان داد که این فرآیند نقش قابل توجهی در کاهش میزان SO2 در آب نبات داشته ، منجر به کاهش جذب سولفیت به میزان ۷۰ درصد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.