جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی (مطالعه موردی درس باکتری شناسی پزشکی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی (مطالعه موردی درس باکتری شناسی پزشکی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی (مطالعه موردی درس باکتری شناسی پزشکی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی (مطالعه موردی درس باکتری شناسی پزشکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی (مطالعه موردی درس باکتری شناسی پزشکی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

یکی از مسایل اساسی که پرداختن به آن در یادگیری الکترونیکی ضروری به نظر می رسد، کیفیت در فرآیند طراحی، توسعه و ارایه آموزش های الکترونیکی است. با توجه به رشد روز افزون آموزش الکترونیکی و ترکیب آن در برنامه های درسی دانشگاه های علوم پزشکی، کیفیت محتوای الکترونیکی به عنوان یکی از اساسی ترین نمود آن در حوزه آموزش و یادگیری، موضوع مهمی به شمار می آید. از سوی دیگر تدوین محتوای الکترونیکی بر اساس الگوهای طراحی آموزشی یکی از چالش های اصلی یادگیری الکترونیکی و رمز موفقیت این سیستم آموزشی محسوب می شود. دراین مقاله جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه بعنوان یکی از الگوای طراحی شناختی در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی درس باکتری شناسی با روش مطالعه کتابخانه ای مورد بررسی قرار گرفته است. در این پژوهش ابتدا کلیدواژه های مرتبط در پایگاه های اطلاعاتی Magiran ، Eric ، Sid ، Science direct جستجو شد. نتایج بازیابی شده به فاصله زمانی سال ۱۹۹۵تا ۲۰۱۶ میلادی محدود شد و سپس با استفاده از روش توصیفی_تحلیلی به بررسی جایگاه الگوی طراحی آموزشی گانیه در طراحی و تولید محتوای الکترونیکی پزشکی پرداخته شد. می توان نتیجه گرفت که کارآیی و اثربخشی آموزش الکترونیکی، درگرو طراحی آموزشی انعطاف پذیر محتوای الکترونیکی و رعایت استانداردهای لازم آموزشی در طراحی آن ها می باشد. تولید محتوای الکترونیکی بدون در نظر گرفتن تهمیدات ویژه مانند الگوهای طراحی آموزشی، موفقیت آن را به مخاطره می اندازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.