بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷ تا ۱۱ سال (مقطع ابتدایی) شهرستان بهشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷ تا ۱۱ سال (مقطع ابتدایی) شهرستان بهشهر دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷ تا ۱۱ سال (مقطع ابتدایی) شهرستان بهشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷ تا ۱۱ سال (مقطع ابتدایی) شهرستان بهشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷ تا ۱۱ سال (مقطع ابتدایی) شهرستان بهشهر :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف ((بررسی رابطه سبک های دلبستگی والدین با پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان ۷تا ۱۱ سال( ۴ مدارس در دسترس مقطعابتدایی)شهرستان بهشهر در سال ۱۳۹۳ )) انجام شده است. پژوهش حاضر از نظر روش گردآوری داده ها توصیفی از نوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی میباشد. در این مطالعه از ۱۵۰ دانش آموز (۷۵ نمونه دختر و ۷۵ نمونه پسر)به صورت تصادفی از مدارس ابتدایی شهر بهشهر انتخاب شدند و پرسشنامه های سبک دلبستگی هزن و شیور(۱۹۸۷) توسط مادران، رشد اجتماعی وایلند(۱۹۵۳)، وپرخاشگری باس و پری (۱۹۹۲)،توسط مربیان و مادران(با توجه به شناختی که از کودکان داشتند) تکمیل گردید. جهت احراز روایی به رویت اساتید صاحب نظر وهمچنین اساتید راهنما ومشاور رسیده است.و برای اطمینان از پایایی ، با استفاده از ظریب الفای کرونباخ پایایی آنها به ترتیب برابر ۸۹% و ۹۲% و ۷۸% محاسبه شد .تحلیل داده ها با استفاده از آزمون کلموگروف- اسمیرنف، آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون انجام شد و نتایج نشان داد که بین سبکهای دلبستگی والدین و میزان پرخاشگری و رشد اجتماعی کودکان همبستگی وجود دارد. هرچه مولفه های سبک دلبستگی اجتنابی و دوسوگرا افزایش یابد، میزان پرخاشگری کودکان نیز افزایش مییابد. و بالعکس هر چه میزان سبک دلبستگی ایمن افزایش یابد میزان پرخاشگری کودکان کاهش می یابد و هرچه مولفه های سبک دلبستگی ایمن افزایش یابد، میزان رشد اجتماعی کودکان نیز افزایش مییابد و بالعکس هر چه میزان سبک دلبستگی اجتنابی و دوسوگرا افزایش یابد میزان رشد اجتماعی کودکان کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.