مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز :

مقاله تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در جغرافیا از صفحه ۱۳۵ تا ۱۴۹ منتشر شده است.
نام: تحلیل پایداری زیست اجتماعی شهر ایلام با تاکید بر توزیع کاربری فضای سبز
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برابری جغرافیایی
مقاله فضای سبز
مقاله توسعه پایدار اجتماعی
مقاله شهر ایلام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از اهداف اصلی در طراحی فضای سبز دستیابی به آثار اجتماعی آن در هر چه نزدیک تر کردن انسان و طبیعت به یکدیگر است. فضای سبز شامل آن بخش از کاربری اراضی می شود که گیاهان و هرگونه سبزینگی اعم از درختان، درختچه ها، گل ها و چمن ها را داشته باشد. علاوه بر اهمیت و نقش فضاهای سبز در زندگی، موضوع توزیع آن در مناطق و نواحی شهر هم از نظر بحث برابری و نابرابری جغرافیایی (درون نسلی) دارای اهمیت است. شهر ایلام نه تنها با کمبود فضای سبز مواجه است بلکه همین مقدار اندک نیز به طور نابرابر در سطح شهر توزیع شده است. این شهر با داشتن چهار منطقه و چهارده ناحیه شهری، دارای سرانه فضای سبز ۱۳۹ مترمربع برای هر نفر است در حالی که این مقدار در سطح کشور ۷ – ۱۲ مترمربع و استاندارد جهانی آن ۲۵ – ۵۰ مترمربع برای هر نفر می باشد. در این مقاله برای آزمون این فرضیه که سرانه های فضای سبز با وجود پایین بودن نسبت به سرانه های ملی و جهانی، در سطح مناطق و نواحی شهر ایلام از توزیع متعادلی برخوردار نیستند با بدست آوردن نماگرهای های منتخب در بعد پایداری زیست – اجتماعی در سطح شهر ایلام، از مدل استاندارد کردن و آزمون T – test برای اختلاف بین میانگین ها آن ها استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.