مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا :

مقاله ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان۱۳۸۸ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر مهار کننده ی باسیلوس لیکنی فورمیس برآفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باسیلوس لیکنی فورمیس
مقاله آفلاتوکسین
مقاله آرد ماهی کیلکا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آفلاتوکسین های مورد استفاده جهت تلقیح، از تیپ های B1 و B2 بوده که در محیط کشت آزمایشگاهی از دو غلظت (۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر برای B1 و ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر برایB2 ) استفاده گردید. دوز مورد استفاده باسیلوس نیز دو غلظت ۳ و ۴ درصد بوده است. غلظت های مورد استفاده در آرد ماهی کیلکا به ترتیب ۲ و ۴ میلی لیتر از استاندارد آفلاتوکسین به ۵۰ گرم از آرد ماهی و دوز مورد استفاده باکتری نیز ۳ و ۴ درصد بوده است. میزان تغییرات باسیلوس و آفلاتوکسین به ترتیب با جذب نوری در طول موج ۶۰۰ نانومتر توسط دستگاه اسپکتروفتومتر و دستگاه HPLC مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج فاز آزمایشگاهی نشان داد که به هنگام استفاده از دوز ۳ درصد باسیلوس لیکنی فورمیس، میزان کاهش B1با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب۸۸۶ و ۸۴۷ درصد و B2 با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر به ترتیب ۹۸۱ و ۹۲۴ درصد، میزان کاهش در دوز ۴ درصد باسیلوس لیکنی فورمیس به ترتیب ۹۵۲ و ۹۰۶ درصد برایB1 با غلظت های ۱۲ و ۱۶ نانوگرم بر میلی لیتر و ۹۹۱ و ۹۷۳ درصد برای B2با غلظت ۸ و ۱۲ نانوگرم بر میلی لیتر بوده است. میزان کاهش آفلاتوکسین در آرد ماهی برای تیپ B1و B2 با حضور ۳ و ۴ درصد باسیلوس لیکنی فورمیس به همراه ۲ و ۴ میلی لیتر از سوسپانسیون استاندارد آفلاتوکسین در ۵۰ گرم از آرد برای B1 به ترتیب ۷۶۵ و ۷۰۶ درصد و ۹۶۹ و ۸۰۴ درصد و برای B2 به ترتیب ۷۷۵ و ۹۰۴ درصد و ۹۷۴ و ۹۴۸ درصد بوده است. نتیجه گیری کلی که از این طرح حاصل می شود آن است که باسیلوس لیکنی فورمیس قادر به کاهش تیپ های شاخص آفلاتوکسین در شرایط آزمایشگاهی و آرد ماهی بوده، می توان از آن به عنوان ابزار بیولوژیک در جهت کنترل آفلاتوکسین استفاده کرد و با دوزهای مشخص به آرد ماهی اضافه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.