نقش خیریه های محلات در ایجاد حمایت و ارتقاء کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان (مطالعه موردی:بیماران سرطانی زن نیازمند در منطقه ۲۱ شهر تهران ،۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش خیریه های محلات در ایجاد حمایت و ارتقاء کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان (مطالعه موردی:بیماران سرطانی زن نیازمند در منطقه ۲۱ شهر تهران ،۱۳۹۲) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش خیریه های محلات در ایجاد حمایت و ارتقاء کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان (مطالعه موردی:بیماران سرطانی زن نیازمند در منطقه ۲۱ شهر تهران ،۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش خیریه های محلات در ایجاد حمایت و ارتقاء کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان (مطالعه موردی:بیماران سرطانی زن نیازمند در منطقه ۲۱ شهر تهران ،۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش خیریه های محلات در ایجاد حمایت و ارتقاء کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان (مطالعه موردی:بیماران سرطانی زن نیازمند در منطقه ۲۱ شهر تهران ،۱۳۹۲) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

سرطان یکی از عوامل اصلی بروز مرگ و میر در جهان امروز است. سرطان بعد از بیماری های قلبی و عروقی دومین عامل شایع مرگ و میر در کشورهای توسعه یافته و سومین عامل مرگ در کشورهای کمتر توسعه یافته است و به تنهایی بیش از بیماری های سل، ایدز و مالاریا افراد را به کام مرگ می کشاند. در ایران سرطان سومین عامل مرگ و میر است و سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر از مردم در اثر سرطان جان خود را از دست می دهند که با افزایش امید به زندگی و افزایش درصد سالمندی در جمعیت کشور، پیشرفت علم و فناوری پزشکی و دور شدن سبک زندگی از محیط پاک و بدون آلاینده های سرطان زای صنعتی انتظار می رود موارد بروز سرطان در دو دهه آینده به دو برابر افزایش یابد. بنابر پیش بینی سازمان بهداشت جهانی بروز سرطان در ایران در سال ۱۳۹۹ خورشیدی به حدود ۸۶۰۰۰ مورد در کل جمعیت و میزان مرگ و میر ناشی از سرطان به حدود ۶۳۰۰۰ مورد خواهد رسید و ماحصل این آمارها و گزارش ها نشان می دهد که توجه ویژه ای باید به این موضوع مبذول داشت. یکی از مهمترین ویژگی های بیماران سرطانی در کشور ما، بالا بودن هزینه های درمان و عدم برخورداری بیماران از بیمه های حمایتی است. بر اساس آمار و داده های شهر تهران منطقه ۲۱ در بین مناطق شهری دارای نرخ بالای مبتلایان به سرطان است و علاوه بر این تعداد زنان مبتلا به بیماری بالا است. هدف این پژوهش بررسی کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان و ارایه خدمات متناسب به منظور ارتقاء سطح کیفیت زندگی آنان است. این مطالعه با روش مصاحبه کیفی عمیق به بررسی ابعاد مختلف کیفیت زندگی پاسخگویان و بررسی نیازهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی آنان پرداخته است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان میدهد نگرانی از اینده اقتصادی و تامین نیازهای اقتصادی نقش مهمی در تعیین کیفیت زندگی آنان دارد. برخی از پاسخگویان بدلیل مشکلات مالی در تامین هزینه ها دوره درمانی را قطع نموده و هزینه ها را برای آینده فرزندان خود (جهیزیه برای فرزند و یا ایجاد اشتغال برای فرزند پسر) سرمایه گذاری نموده اند. از دیگر چالش های این بیماران پایین بودن سطح سرمایه روانی و کیفیت زندگی ذهنی بود که در بخش مهمی از آن نه به دلیل بیماری بلکه بدلیل نگرانی های اقتصادی در تامین هزینه های درمانی و معاش خانواده تشدید می شد. به منظور ارتقاء کیفیت زندگی پاسخگویان اقدامات مختلفی همچون ایجاد تسهیلات بیمه، ارتباط با مراکز حمایتی، ارتباط با خیرین انجام شد. خیریه های محلات نقش بسیار مهمی در ارتقا کیفیت زندگی و ایجاد شبکه حمایتی برای آنان داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.