مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان :

مقاله طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۲ تا ۷ منتشر شده است.
نام: طراحی اتاقک خنک و تاثیر آن بر شاخص تنش گرمایی در موضع کاری کارگران کوره در کارخانه شیمی معدنی همدان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش گرمایی
مقاله اتاقک خنک
مقاله کوره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: گرما نوعی انرژی است که در طی فرآیندهای صنعتی در بسیاری از محیط های کاری تولید می شود و کارگرانی که به نحوی در مواجهه با گرما هستند ممکن است در معرض تنشهای ناشی از آن قرار گیرند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ایجاد اتاقک خنک بر کاهش میانگین دمای تابشی و شاخص تنش گرمایی برای کارگران در مواجهه با گرما در قسمت کوره بود.
مواد و روش ها: برای تعیین میزان تنش گرمایی در محیط کار کوره، میانگین دمای تابشی و شاخص تنش گرمایی در محیط کار تعیین گردید. سپس یک اتاقک خنک مناسب برای محیط طراحی و ساخته شد. برای مطالعه تاثیر اتاقک خنک بر کنترل تنش گرمایی در محیط کار، بطور همزمان میانگین دمای تابشی و شاخص تنش گرمایی در داخل و خارج اتاقک اندازهگیری و مقایسه شد.
یافته ها: میانگین دمای تابشی (۴۳۸oc) در موضع کاری کارگران زیاد و شاخص تنش گرمایی (۲۹۵oc) بیش از حد آستانه مجاز توصیه شده بود. با استفاده از عایقهای دو جداره یک اتاقک خنک طراحی و ساخته شد. اندازهگیری میانگین گرما در داخل و خارج اتاقک نشان داد که اختلاف معنی داری بین میانگین تنش گرمایی در داخل و خارج اتاقک وجود دارد ۲۲۸ oc) در برابر (۲۹۶ oc همچنین میانگین دمای تابشی بطور معنی داری در داخل اتاقک کمتر از خارج اتاقک بود (oc۲۸.۶ در برابر oc۴۳.۸).
استنتاج: کارگران شاغل در قسمت کوره در معرض تنشهای گرمایی هستند و طراحی اتاقک مناسب یک روش کنترل مهندسی مناسب و قابل انجام برای کاهش تنش گرمایی در محیط کار مورد مطالعه است. این روش می تواند برای کنترل چنین محیطهای کاری که کارگران آنها در معرض تنشهای گرمایی ناشی از گرمای تابشی و جابجایی هستند مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.