مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش :

مقاله اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۴۲۸ تا ۴۳۵ منتشر شده است.
نام: اثرات جیره حاوی چربی بر غلظت سرمی و ارتباط متقابل لپتین و هورمون های تیروئیدی در موش
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چربی
مقاله غلظت سرمی لپتین
مقاله هورمون های تیروئیدی
مقاله موش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لپتین، پروتئین تولیدی از ژن ob است که توسط سلول های بافت چربی تولید می شود. نقش اصلی لپتین تنظیم اشتها و میزان مصرف انرژی است. هدف از تحقیق حاضر بررسی اثرات چربی جیره بر مقادیر سرمی لپتین و T3 و اثرات متقابل این هورمون است.
روش بررسی: در این تحقیق ۱۸ سر موش نر پس از دو هفته تغذیه با جیره معمول به دو گروه تقسیم شدند. به مدت سه هفته، گروه کنترل جیره معمول را دریافت کردند در حالی که گروه دیگر جیره حاوی چربی بالا دریافت نمودند که از اضافه نمودن
۲۵ درصد روغن زیتون، ۱ درصد کلسترول و۰۲ درصد اسیدکولیک به دست آمد. سپس از موش ها خونگیری به عمل آمد. غلظت سرمی لپتین و T3 به ترتیب به روش الایزا و رادیو ایمونواسی اندازه گیری شدند. تری گلیسرید و کلسترول نمونه ها با استفاده از روش های استاندارد شیمیایی سنجش شد. چربی محوطه بطنی نیز توزین گردید. معنی دار بودن اختلاف پارامترهای سنجش شده بین گروه های مختلف با آزمون آماری t و معنی دار بودن ارتباط و وابستگی مقادیر کمی به دست آمده در گروه های مختلف با آزمون Pearson تعیین شد.
نتایج: وزن چربی محوطه بطنی، غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول در گروه دریافت کننده جیره حاوی چربی بالا به ترتیب ۱۰۸%، ۵۹% و ۱۰۷% بیشتر از گروه کنترل بود ((P<0.001. ارتباط آماری معنی دار مستقیمی بین وزن چربی محوطه بطنی و غلظت سرمی لپتین در هر دو گروه کنترل و دریافت کننده جیره حاوی چربی بالا مشاهده گردید (P=0.002 ,r=0.87) و ((P=0.001 ,r=0.89 مقادیر سرمی لپتین و T۳ در گروه دریافت کننده جیره حاوی چربی بالا واجد ارتباط معنی دار معکوس بودند (P=0.001 ,r=0.67)
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان دهنده اثرات جیره حاوی چربی بالا بر ارتباط متقابل لپتین و T۳ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.