ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز) دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز) :

تعداد صفحات :۳۰

چکیده مقاله:

چابکی زنجیره تامین به عنوان پارادایم تامین قرن بیست و یک درنظر گرفته می شود و استراتژی برنده برای شرکتهایی که قصد تبدیلشدن به رهبران ملی و بین المللی را دارند، تلقی می شود. ارزیابی موثرو کارای چابکی زنجیره تامین شرکتها امری ضروری و چالش برانگیزبرای شرکت ها می باشد. لذا هدف این پژوهش ارزیابی چابکی زنجیرهتامین شرکت های تولیدی شهرک صنعتی اهواز با رویکرد تلفیقی دلفیفازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه می باشتد. الگوریتمپیشنهادی پژوهش شامل گام های شناسایی شاخص ها، تعیین ابعاد،طراحی مدل مفهومی با استفاده از تکنی دلفی فازی و ارزیابی چابکیزنجیره تامین شرکت ها با استفاده از رویکرد تلفیقتی DEMATELتجدید نظر شده، FANP و VIKOR می باشد. پس از انجام پژوهشحاضر مشخص شد که رضایت مشتری دارای بالاترین اولویت در بینابعاد مختلف بوده و پس از آن بهبود کیفیت و معرفی محصتول جدیداولویت دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند. همچنین بتن شرکتهای مختلف، بهترین عملکرد مربوط به شرکت اول بوده و پس از اینشرکت، به ترتیب شرکت های سوم و چهارم رتبه های دوم و سوم را بهخود اختصاص داده اند. سایر شرکت های مورد مطالعه نی بدلیل عملکردپایین تر در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که نتایجحاصله با اسناد موجود و نظرات مدیران ارشد همخوانی داشته و اینمطلب گویای کارایی بالای رویکرد پیشنهادی پژوهش در رتبه بندیعملکرد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.