مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر :

مقاله نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در روابط خارجی از صفحه ۲۵۱ تا ۲۷۴ منتشر شده است.
نام: نظریه موازنه قدرت والتز: نقد و بررسی کارآمدی آن در عصر حاضر
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موازنه قدرت
مقاله کشورهای تجدید نظر طلب
مقاله هژمون
مقاله یک جانبه گرایی و قطبیت
مقاله والتز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بر اساس برخی نظریه های مشهور و سنتی روابط بین الملل از جمله نوواقع گرایی به صرف وجود شروط و شرایط حداقلی چون آنارشی نظام بین الملل و وجود قدرت ها و کشورهایی که به دنبال حفظ بقا خود باشند، ما شاهد بازی موازنه قدرت خواهیم بود و این انتخاب از پیش تعیین شده کشورها می باشد. اما واقعیت این است که در عرصه عمل با وجود گذشت نزدیک به دو دهه از فروپاشی اتحاد شوروی و پایان دوره جنگ سرد، هنوز در عرصه بین المللی موازنه قوائی صورت نگرفته است و لذا ذهن هر پژوهشگری به صورت طبیعی با سوالات زیادی مواجه می شود از جمله این که علم روابط بین الملل چه توضیحی می تواند در این زمینه داشته باشد؟ هدف از ارایه این مقاله تلاش برای پاسخ به سوالات مذکور است. بدین منظور ابتدا نظریه توازن قدرت والتز مورد بررسی قرار گرفته و با بازبینی نقطه نظرات وی در این زمینه، نظر منتقدان درباره مشکلات منطقی و ناسازگاری های تاریخی در ارتباط با این نظریه بررسی می شود. سپس مفروضات نظری نوشتار حاضر ارایه شده و به عوامل تاثیرگذار بر اتخاذ رفتارهای متفاوت دولت ها در نظام بین الملل از جمله جهت گیری موازنه قدرت پرداخته می شود و در بخش پایانی نیز نتیجه گیری و جمع بندی ارایه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.