مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2 دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2 :

مقاله بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۲۷ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: بررسی توانایی کلونیزاسیون لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر محلی و اتصال به سلول های پوششی لوله گوارش انسان، لاین سلولی Caco-2
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلونیزاسیون
مقاله لاکتوباسیلوس
مقاله اتصال
مقاله لاین
مقاله سلولی Caco-2

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این مطالعه ارزیابی توانایی کلونیزاسیون ۷ سویه لاکتوباسیل جدا شده از پنیر محلی در دستگاه گوارش است. از این رودر این بررسی مقاومت در برابر pH اسیدی، املاح صفراوی و توانایی اتصال به سلول های کشت Caco-2 در شرایط in vitro2سنجیده شده است. نتایج نشان داد تیمار ۲ ساعته اسیدی منجر به کاهش ۴ -۰ لگاریتمی جمعیت این سویه ها گر دیدو ایزوله B1D2 کاملا به تیمار اسیدی مقاوم و هیچ کاهش جمعیتی نشان نداد. زمان تاخیر رشد سویه ها درحضور املاح صفراوی بین ۲۵ تا ۱۸۰ دقیقه متغیر بود و سویه BH1 با زمان تاخیر رشد ۲۵±۴۸۰ مقاومترین سویه لاکتوباسیل نسبت به املاح صفراوی بود. اتصال سویه های لاکتوباسیل به سلول های کشت Caco-2 بسیار متغیر بود. سویه GI2 کمترین اتصال و SL2 بالاترین اتصال را نشان دادند. ارزیابی مجموع این سه عامل در شرایط in vitro نشان داد احتمالا سویه های SL2، SM1، BD2، SM3 جدا شده از پنیر سنتی سمنان و بابل توانایی کلونیزاسیون در روده را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.