مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده :

مقاله اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی جانوری از صفحه ۳۳ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: اثر تزریق داخل صفاقی روغن کنجد بر Fear conditioning درموش سوری ماده
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن کنجد
مقاله لستین
مقاله Fear conditioning
مقاله موش سوری ماده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روغن کنجد حاوی اسید های چرب غیراشباع مثل اسید اولئیک و اسید لینوئیک و همچنین لستین میباشد که میتواند بر روی برخی فعالیت های فیزیولوژیک تاثیرگذار باشد. در تحقیق حاضر باتوجه به کاربرد وسیع آن به عنوان حلال به بررسی اثر روغن کنجد بر روی Fear conditioning پرداخته شده است.
روش: در این تحقیق از موشهای سوری ماده با وزن ۲۷±۳ گرم استفاده گردید حیوانات به گروه کنترل و گروههای دریافت کننده روغن کنجد تقسیم شدند که بترتیب ۱ و ۳ و۴ روز به مقدار ۰۱ cc روغن کنجد بطور داخل صفاقی در یافت کردند. بعد اتمام دوره تزریق روغن تست Fear conditioning انجام گرفت. بدین نحو که حیوانات در روز نخست با محیط آشنا شدند. در روز دوم حیوانات به مدت ۳ دقیقه در معرض صدای اژیر قرار گرفته و در نهایت شوک الکتریکی به مدت ۵ ثانیه و به میزان ۱ mA دریافت کردند. یک ساعت بعد و در روز سوم برای هر حیوان بعد از قرار گرفتن در همان جعبه و پخش اژیر به مدت ۱ دقیقه، مدت زمان Freezingاندازه گیری شد. داده ها توسط ANOVA یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.
نتایج: الف) تزریق داخل صفاقی روغن کنجد در هیچ یک از گروها نتوانست تغییر معنی داری در مدت زمان Freezing بعد از یک ساعت دریافت شوک الکتریکی ایجاد کند. ب) روغن کنجد درگروهی که یک بار روغن کنجد دریافت کرده بود نتوانست در مدت زمان Freezing بعد از ۲۴ ساعت دریافت شوک الکتریکی تغییر معنی داری ایجاد کند. اما در سایر گروه ها روغن کنجد مدت زمان Freezing را بطور معنی داری افزایش داد.(P<0.04)
با توجه به اینکه روغن کنجد باز خوانی حافظه را یک ساعت پس از دریافت شوک الکتریکی نتوانست تغییردهد به نظر میرسد این روغن اثر خود را غیر از مکانیسم های سریع مثل تغییر سیالیت غشای سلولی و یا تغیر عملکرد کانالهای یونی غشا اعمال میکند.
احتمالا افزایش استیل کولین بعلت وجود پیش ساز آن (لیستین) در بعضی نواحی مغزی مثل هیپو کمپ، در این رابطه نقش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.