کاهش رشد عامل بیماری پژمردگی، تحت تاثیر روغن خام آویشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش رشد عامل بیماری پژمردگی، تحت تاثیر روغن خام آویشن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش رشد عامل بیماری پژمردگی، تحت تاثیر روغن خام آویشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش رشد عامل بیماری پژمردگی، تحت تاثیر روغن خام آویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش رشد عامل بیماری پژمردگی، تحت تاثیر روغن خام آویشن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف ارزیابی اثر ضد قارچی روغن خام آویشن شیرازی با نام علمی زاتاریا مولتیفلورا در شرایط آزمایشگاه صورت پذیرفت.لذا تاثیر روغن خام آویشن بر رشد قارچ فوزاریوم اکسسپوریم لیکوپرسیکی در محیط کشت جامد با استفاده از تکنیک مسمومیت غذایی بررسی گردید. روغن خام گیاه مذکور از طریق تقطیر آبی به وسیله دستگاه کلونجر استخراج شد و تاثیر آن از طریق اندازهگیری رشد طولی قارچ مورد مطالعه بررسی گردید. مطالعه فوق به صورت طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار صورت پذیرفت. بر اساس نتایج بدست آمده میزان رشد با افزایش غلظت روغن خام کاهش و متقابلا درصد بازدارندگی افزایش یافت. در غلظتهای ۱۰ و۳۰ و۵۰ پی پی ام ازروغن خام آویشن رشد قارچ مورد مطالعه تا حدودی کنترل شد. با افزایش غلظت روغن خام آویشن تا ۳۵۰۰ پی پی ام در محیط کشت جامد، رشد طولی قارچ به طور کامل مهار گردید. تاثیر گذاری روغن خام آویشن در غلظتهای مذکور در کنترل رشد طولی پاتوژن مورد مطالعه، نمایانگر عملکرد مهاری روغن خام آویشن شیرازی در کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجهفرنگی میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.