مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا :

مقاله اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۶ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: اثر تاریخ کاشت بر منحنی رشد و عملکرد ژنوتیپ های کلزا
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله تاریخ کاشت
مقاله ژنوتیپ
مقاله منحنی رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شرایط تناوب زراعی در استان خوزستان به گونه ای است که در برخی موارد کشت تاخیری کلزا پس از کشت های تابستانه را سبب شده و اثرات منفی بر عملکرد را به دنبال دارد. بررسی منحنی رشد سبب می شود تا این گیاه با ارزش زراعی را بر اساس نیاز آن مدیریت کرد. لذا تحقیقی بر مبنای آزمایش کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی استان خوزستان در سال زراعی ۱۳۸۵ – ۱۳۸۴ اجرا گردید. چهار تاریخ کاشت (۱۵ و ۳۰ آبان، ۱۵ و ۳۰ آذر) در کرت های اصلی و چهار ژنوتیپ (هایولا ۴۰۱، پی پی ۴۰۱، آر.جی.اس ۰۰۳، آپشن ۵۰۰) در کرت های فرعی مورد مطالعه قرار گرفتند. برخورد مراحل حساس نموی با گرمای آخر فصل ناشی از تاخیر در کاشت منجر به برتری تاریخ کاشت اول در عملکرد و تمام شاخص های فیزیولوژیکی نسبت به سایر تاریخ کاشت ها گردید. هیبرید هایولا ۴۰۱ به دلیل برتری در شاخص سطح برگ (۳۵۱)، ماده خشک کل (۱۲۴۹ گرم بر متر مربع)، سرعت رشد محصول (۲۱ گرم بر متر مربع در روز)، میزان جذب خالص (۷ گرم بر متر مربع در روز) و سرعت رشد نسبی (۰۰۶۴ گرم بر گرم در روز) دارای بالاترین عملکرد دانه (۲۸۰۵ کیلوگرم بر هکتار) نسبت به سایر ارقام بود. در مجموع طبق نتایج این تحقیق هیبرید هایولا ۴۰۱ به دلایلی چون پتانسیل عملکرد بالاتر و برتری در تمام پارامترهای رشد به عنوان ژنوتیپ برتر در تاریخ کاشت مطلوب نیمه آبان ماه توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.