مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C2) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C2) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C2) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C2) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C2) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی :

مقاله ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C۲) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر ۱۳۸۹ در نشریه مهندسی عمران و نقشه برداری (دانشکده فنی) (Civil Engineering Infrastructures) از صفحه ۴۲۵ تا ۴۳۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ضریب کاهش سختی و مقاومت (C۲) دستورالعمل بهسازی در قاب های بتنی با دیوار برشی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل استاتیکی غیرخطی
مقاله تحلیل دینامیکی غیرخطی
مقاله تغییر مکان هدف
مقاله منحنی هیسترزیس
مقاله قاب بتن مسلح
مقاله دیوار برشی
مقاله ضریب C۲

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سالیان اخیر محققان گام های موثری در بهسازی لرزه ای سازه ها برداشته اند و دیدگاه آنان از تامین مقاومت، متوجه عملکرد سازه ها شده است. روش تحلیل استاتیکی غیرخطی (بارافزون) یکی از روش های نوین مورد استفاده در دستورالعمل بهسازی و FEMA356 است. نتیجه این تحلیل تغییر مکان هدفی است که مبنای تعیین عملکرد سازه قرار می گیرد. تشخیص هر چه دقیق تر آن می تواند کارایی تحلیل پوش آور را افزایش دهد. تحلیل دینامیکی غیرخطی (با وجود دقت بسیار بالا) از نظر زمانبری، هزینه بالا و دشواری، به اندازه روش بارافزون کاربرد ندارد. یکی از ضرایبی که در تعیین تغییر مکان هدف در این روش به کار می رود، ضریب کاهش سختی و مقاوم (C2) است که برای اصلاح خطای در نظر نگرفتن اثرات کاهش سختی و کاهش مقاومت چرخه های هیسترزیسی است. در این تحقیق سه قاب بتن مسلح با دیواربرشی (طراحی شده براساس استاندارد ۲۸۰۰ – ۳)، تحت تاثیر شتاب نگاشت های مختلفی قرار می گیرند. با انجام تحلیل بارافزون و مقایسه آن با نتایج تحلیل دینامیکی، مقدار به دست آمده برای C2 با مقادیر پیشنهادی دستورالعمل بهسازی مقایسه می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.