استحصال آب شیرین از رطوبت هوا با استفاده از المان ترمو الکتریک و انرژی خورشیدی با رویکرد حفظ نباتات و محیط زیست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استحصال آب شیرین از رطوبت هوا با استفاده از المان ترمو الکتریک و انرژی خورشیدی با رویکرد حفظ نباتات و محیط زیست دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استحصال آب شیرین از رطوبت هوا با استفاده از المان ترمو الکتریک و انرژی خورشیدی با رویکرد حفظ نباتات و محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استحصال آب شیرین از رطوبت هوا با استفاده از المان ترمو الکتریک و انرژی خورشیدی با رویکرد حفظ نباتات و محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استحصال آب شیرین از رطوبت هوا با استفاده از المان ترمو الکتریک و انرژی خورشیدی با رویکرد حفظ نباتات و محیط زیست :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امروزه باوجود بیابان های گرم و خشک در کشور یکی از دغدغه های مهم دولت مردان در راستای حفظ نباتات و محیط زیست تامین آب است. توجه به بحران آب در دهه های اخیر و تلاش در جهت یافتن راه حل هایی برای مقابله با این مسیله مهم برای دستیابی به توسعه پایدار، مسیولین را با مشکلات عدیده ای روبرو ساخته است، لذا با توجه به اینکه حفاظت از محیطزیست وظیفه عمومی تلقی میگردد، آینده نگری و بهره برداری بهینه از منابع آبی و مدیریت صحیح از آنها یک امر حیاتی به شمار میآید، ما در این تحقیق به طور خاص به بحث توسعه المان ترموالکتریک در طراحی و ساخت دستگاه استحصال آب شیرین از رطوبت هوا پرداخته ایم. دستگاه استحصال آب با استفاده از المان ترموالکتریک میتواند رطوبت هوا را به طور مستقیم به آب قابل استفاده و حتی آشامیدن تبدیل نماید. این دستگاه بر اساس اصل گرمای نهان مولکول های بخار آب را به قطرات آب تبدیل میکند. هرچند با کمپرسورهای معمولی و سیستم اواپراتور نیز میتوان با تغییر گرمای نهان به درجه حرارت مورد نیاز برای متراکم کردن بخار آب یا دمای نقطه شبنم رسید ، اما هدف ما دستیابی به نقطه شبنم به کمک المان ترموالکتریک می باشد (معیار ما طراحی و ساخت دستگاهی برای تولید آب شیرین با کمترین میزان مصرف انرژی با بیشترین امکان بومی سازی و سپس استفاده از دستگاه های نیمه صنعتی است) . در پایان با عطف به تحقیقات پیشین و بررسی روش ها و عوامل تاثیرگذار بر دستگاه های استحصال آب از رطوبت هوا نتایج به دستآمده از یک دستگاه ساخته شده با استفاده از این المان را که در استان بوشهر- بندر شیرینو نصب و راه اندازی شده را مورد بررسی قرار میدهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.