مقایسه عملکرد مدل خطی ارزش در معرض خطر با مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، در مسیله بهینه سازی سبد سهام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد مدل خطی ارزش در معرض خطر با مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، در مسیله بهینه سازی سبد سهام دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد مدل خطی ارزش در معرض خطر با مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، در مسیله بهینه سازی سبد سهام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد مدل خطی ارزش در معرض خطر با مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، در مسیله بهینه سازی سبد سهام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد مدل خطی ارزش در معرض خطر با مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، در مسیله بهینه سازی سبد سهام :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مسایل مهم حوزه مالی، انتخاب سبد سهام بهینه می باشد که در این راستا پژوهش های متعددی صورت گرفته است. مدل مارکوویتز که مبنای رویکرد مدرن در بهینه سازی سبد سهام است بر اساس میانگین و واریانس بر روی داده-های تاریخی، فرموله شده است. در طی سال ها بهبودهای زیادی بر روی این مدل صورت گرفته که مهم ترین آن جایگزینی شاخص های ریسک نامطلوب با واریانس و ساخت مدل های مناسب بهینه سازی سبد سهام بر مبنای این شاخص های جدید می باشد، اما مانند مدل مارکوویتز، در این مدل های جدید نیز همچنان نقض اتکا به بازده تاریخی سهم ها به عنوان اطلاعات پایه در محاسبات خود، پا برجاست که برای رفع آن اخیرا ایده استفاده از داده های تولید شده به روش تحلیل پوششی داده ها و بر اساس صورت های مالی شرکت ها، به جای بازده تاریخی مطرح شده است. در این پژوهش، ابتدا با اجرای مدل مارکوویتز و مدل خطی حداقل سازی ارزش در معرض خطر که یکی از مهم ترین شاخص های ریسک نامطلوب است، بر روی داده های جدید تولید شده یعنی کارایی های متقاطع شرکت ها بورس اوراق بهادار، سبد بهینه سهام تعیین شده و سپس عملکرد هر دو روش در طی سال های ۸۹ تا ۹۳ با استفاده از معیار شارپ محاسبه شده و با هم مقایسه می گردد. نتایج نشان می دهد که مدل حداقل سازی ارزش درمعرض ریسک در بهینه سازی سبد سهام نسبت به مدل مارکوویتز بر روی کارایی های متقاطع، عملکرد بهتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.