رابطهی بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات درمدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطهی بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات درمدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطهی بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات درمدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطهی بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات درمدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطهی بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات درمدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات انجام پذیرفته است؛ این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ شیوه اجرا توصیفی- پیمایشی از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران دوره دوم متوسطه، اداره آموزش وپرورش شهرستان بجنورد در سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ تشکیل می دهد؛ حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان ( ۱۹۷۹ ) و به تعداد ۶۰ نفر تعیین که به روش تصادفی ساده انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند. جهت گردآوری داده ها از دو پرسشنامه تعهد سازمانی مایر و آلن (۱۹۹۶)و پرسشنامه لنگرهای مسیر شغلی شاین ( ۲۰۰۶) استفاده گردید؛ روایی پرسشنامه ها با روش روایی محتوا و پایایی آنها با روش ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب ۰/۸۴ و۰/۹۲ محاسبه گردید. جهت تجزیه وتحلیل داده ها از آمار توصیفی (توزیع فراوانی، میانگین، انحراف معیار) و آمار استنباطی (آزمون رگرسیون خطی) با استفاده از بسته نرم افزاری SPSSنسخه ۱۹ بهره جستیم. یافته های پژوهش حاضر حاکی از آن است که بین لنگرهای مسیر شغلی و تعهد سازمانی با توجه به سن، جنس و سطح تحصیلات در مدیران دوره متوسطه دوم شهرستان بجنورد رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین از بین متغیرهای تعدیل گر تنها متغیر سن قادر به پیش بینی تعهد سازمانی است. در نهایت نتایج این پژوهش حاکی از وجود رابطه معنادار بین تمام مولفه های لنگرهای شغلی (به جزء امنیت و ثبات، خلاقیت و کارآفرینی، خدمت و ازخودگذشتگی و ایثار و سبک زندگی) و تعهد سازمانی با توجه به سن بود. به طورکلی می توان اذعان داشت اگر مسیر پیشرفت شغلی کارکنان به درستی تنظیم شود افراد در دوران شغلی خود کارراه های متناسب با علایقشان خواهند داشت، که این امر با بیشتر شدن احساس همانندسازی و وابستگی به سازمانی که این موقعیت را در اختیار آنها قرار داده است، تعهد سازمانی آنها را افزایش خواهد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.