مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان :

مقاله تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۶۹ تا ۱۷۵ منتشر شده است.
نام: تعیین الگوی احتمالاتی توزیع زمانی بارش های رگباری در استان سیستان و بلوچستان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی توزیع زمانی
مقاله باران طرح
مقاله بارندگی رگباری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اولین گام در بیشتر روش های معمول در برآورد سیلاب طراحی انتخاب بارندگی طراحی است. باران طراحی دارای ویژگی هایی نظیر چگونگی توزیع زمانی مقدار باران در طول بارندگی می باشد. در این پژوهش به منظور تعیین الگوی احتمالاتی توزیع رمانی بارش از داده های ۹ ایستگاه باران نگار در استان سیستان و بلوچستان استفاده شده است. در این روش در هر تداوم بر مبنای این که بیشترین مقدار بارش در کدام چارک اتفاق افتاده، رگبارهای چارک اولی، دومی، سومی و چهارمی مشخص و منحنی های مربوطه با احتمالات ۱۰ تا ۹۰ درصد ترسیم می گردد. نتایج نشان می دهد که حداکثر فراوانی وقوع رگبارها در تداوم های کوتاه مدت مربوط به رگبارهای چارک اولی بوده و در کلیه ایستگاه ها به جز خاش، کهیر و سرباز رگبارهای تداوم ۱، ۲، ۳ و ۶ ساعته جزو رگبارهای چارک اولی می باشند. در تداوم ۹، ۱۲ و ۱۸ ساعته رگبارها در هر چهار چارک پخش و در تداوم ۲۴ ساعته به جز ایستگاه کهیر بقیه در گروه رگبارهای چارک دومی قرار دارند. حدود ۸۰ درصد بارندگی در پریودهای کوتاه مدت و در چارک های اول و دوم و بارندگی های طولانی مدت در چارک سوم اتفاق می افتد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.