مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی) :

مقاله مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه پایش خشکسالی با استفاده از شاخص های SPI، DI و PNI و پهنه بندی آنها (مطالعه موردی: استان خراسان شمالی)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشک سالی
مقاله شاخص بارش استاندارد شده (SPI)
مقاله شاخص دهک (DI)
مقاله شاخص درصد از نرمال (PNI)
مقاله استان خراسان شمالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لزوم آمادگی برای تعدیل پدیده خشکسالی جز با تدوین طرح های پایش خشکسالی محقق نخواهد شد. در این مطالعه استان خراسان شمالی به عنوان منطقه مطالعاتی انتخاب، و برای بررسی شدت، مدت و وسعت خشکسالی از داده های ماهانه بارندگی کلیه ایستگاه های متعلق به سازمان هواشناسی کشور واقع در این استان از سال ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۵ استفاده شد. همچنین به منظور بررسی و مقایسه قابلیت های شاخص های خشکسالی هواشناسی بارش استاندارد شده (SPI)، دهک ها (DI) و درصد از نرمال (PNI) بسته به قابلیت شاخص، شدت و مدت خشکسالی برای هر یک از ایستگاه ها در مقیاس سالانه محاسبه گردید. در نهایت به منظور بررسی وسعت خشکسالی، نقشه های پهنه بندی با روش IDW تهیه شد. نتایج حاصل از پهنه بندی شدت خشکسالی طی دوره مورد مطالعه نشان داد که در سراسر استان خراسان شمالی وسیع ترین و شدیدترین خشکسالی ها به ترتیب در سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۱ اتفاق افتاده است. همچنین طولانی ترین خشکسالی ها مربوط به سال های ۱۹۹۷-۱۹۹۴ می باشد که با توجه به قابلیت SPI محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.