بهینه سازی فرآیند پرکن سوسیس و کالباس در دستگاه های پرکن با استفاده از کاربرد سیستم های صف، مطالعه موردی شرکت فرآورده های گوشتی آندره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند پرکن سوسیس و کالباس در دستگاه های پرکن با استفاده از کاربرد سیستم های صف، مطالعه موردی شرکت فرآورده های گوشتی آندره دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند پرکن سوسیس و کالباس در دستگاه های پرکن با استفاده از کاربرد سیستم های صف، مطالعه موردی شرکت فرآورده های گوشتی آندره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند پرکن سوسیس و کالباس در دستگاه های پرکن با استفاده از کاربرد سیستم های صف، مطالعه موردی شرکت فرآورده های گوشتی آندره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند پرکن سوسیس و کالباس در دستگاه های پرکن با استفاده از کاربرد سیستم های صف، مطالعه موردی شرکت فرآورده های گوشتی آندره :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این مقاله به بررسی سیستم صف واحد پرکن سوسیس و کالباس شرکت فرآورده های گوشتی آندره پرداخته شده است. با استفاده از مستندات موجود در این شرکت، اطلاعاتی همچون زمان ورود به صف، زمان خروج مشتریان از صف و زمان خروج مشتریان از سیستم استخراج شده است. با استفاده از نرم افزارهای آماری و داده های استخراجی ، توزیع آماری زمان فرآیندهای مختلف سیستم برآوردشده است و ضمن تحلیل ویژگی های سیستم صف، مدل صف زیر سیستم پرکن سوسیسM/M/3//FIFO ومدل صف زیر سیستم پرکن کالباس M/M/1//FIFO است. با تعریف معیارهایی مشخص، عملکرد سیستم مورد ارزیابی قرار گرفته است و در نهایت به بهینه سازی سیستم صف مورد مطالعه پرداخته شده است. با توجه به نتایج بدست آمده، در صورتی که تعداد دستگاه های پرکن را افزایش دهیم، از طول صف ترولی ها در سردخانه کاسته می شود. از آنجایی که برای پرکن کالباس فقط یک دستگاه وجود دارد، برای روزهایی که تولید سوسیس کمتر از کالباس است، به عبارت دیگر حجم تولید کالباس ها بالا است، می توان عملیات پر کردن محصولایت نظیر کالباس پیرونی و کالباس سالامی که از نظر اندازه پوشش تقریبا شبیه سوسیس ها می باشند، توسط یکی از دستگاه های سوسیس، موازی عملیات پرکردن سوسیس ها توسط دستگاه های دیگر، انجام داد و در نتیجه از صف کالباس ها کاسته می شود. همچنین با توجه به اینکه مراحل تولید محصولات پس از فرآیند پرکن، فرآیند پخت می باشد، افزایش ساعت کاری امکان پذیر نمی باشد، زیرا محصولات باید در داخل اتاق های پخت،تحت دماها ومدت زمان های خاص پخته شوند، لذا نمی توان زمان تولید را طولانی کرد، بلکه باید تعداد دستگاه های پرکن را افزایش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.