مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران :

مقاله ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۵۷ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی (Thymus carmanicus Jalas) در ایران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آویشن کرمانی
مقاله اسانس
مقاله تیمول
مقاله کارواکرول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آویشن کرمانی با نام علمیJalas Thymus carmanicus گونه ای معطر و دائمی از خانواده نعناعیان است که در مناطق مختلف ایران پراکنش دارد.
هدف: در این مطالعه، خصوصیات گیاه شناسی و بازده و اجزای اسانس اکوتیپ های آویشن کرمانی در رویشگاه های طبیعی ایران مورد ارزیابی قرار گرفت
.
روش بررسی: اکوتیپ های آویشن کرمانی از کرمان (دو منطقه راین و سیرچ)، یزد، اصفهان و شاهرود جمع آوری شدند. مشخصات جغرافیایی مناطق جمع آوری نمونه ها و صفات گیاه شناسی اکوتیپ ها ثبت شد. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب به مدت ۳ ساعت انجام شد و شناسایی کمی و کیفی ترکیبات نمونه های اسانس به وسیله دستگاه های گاز کروماتوگراف و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی انجام شد.
نتایج: بازده اسانس سرشاخه خشک اکوتیپ های کرمان – راین، کرمان – سیرچ، یزد، شاهرود و اصفهان به ترتیب برابر ۲۵، ۱۹، ۲۰، ۱۸ و ۱۵ درصد بود. در هریک از نمونه های اسانس اکوتیپ های کرمان – راین، کرمان – سیرچ، یزد، شاهرود و اصفهان به ترتیب تعداد ۳۴، ۳۶، ۳۷، ۳۸ و ۳۳ ترکیب شناسایی شد که به ترتیب ۹۸۷، ۹۸۹، ۹۶۹، ۹۲۳ و ۹۸۲ درصد از این اسانس ها را تشکیل می داد. کارواکرول (۴۲-۸۰۷ درصد)، تیمول (۴۱-۱۱۸ درصد)، پاراسیمن (۲۵-۱۲۸ درصد)، گاماترپینن (۳۷-۷۳ درصد) و بورنئول (۳۱-۸۳ درصد) از ترکیب های اصلی اسانس اکوتیپ ها بود و کارواکرول ترکیب عمده در همه اکوتیپ ها بود.
نتیجه گیری: آویشن کرمانی به واسطه دارا بودن مقدار قابل توجهی اسانس و ترکیبات فنلی ارزشمند تیمول و کارواکرول می تواند در صنایع دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.