مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه) :

مقاله شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بیماریهای گیاهی از صفحه ۸۱ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: شناسایی گونه های Phytophthora عامل پوسیدگی طوقه و ریشه درختان گیلاس در استان تهران (مقاله کوتاه)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درختان گیلاس
مقاله استان تهران
مقاله خشکیدگی Phytophthora cactorum،P. citrophthora
مقاله P. drechsleri
مقاله P. cryptogea

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طی بازدیدهایی از باغهای مختلف گیلاس استان تهران و با در نظر گرفتن علایم اندامهای هوایی، از پوست طوقه و ریشه های اصلی و فرعی با علایم مشکوک به آلودگی نمونه برداری شد. پس از کشت نمونه ها در محیط نیمه اختصاصی CMA+PARPH جدایه هایی از جنس Phytophthora بدست آمد. که بر اساس ویژگیهای مورفولوژیک و پاره ای خصوصیات فیزیولوژیک آنها مورد شناسایی قرار گرفتند. و مناطق عمده آلودگی نیز مشخص گردید. دراین تحقیق دوازده جدایه و اکثرا از پایه های محلب به دست آمدکه متعلق به گونه های P. cactorum ، P. citrophthora،P. drechsleri و P. cryptogea بودند. بیشترین و کمترین فراوانی به ترتیب مربوط به گونه های P. cactorum و P. cryptogea بود. بیماریزایی تمامی جدایه ها اثبات شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.