بررسی میزان آلودگی ماهیان سرد آبی و گرم آبی به لیستریا مونوسایتوژنزدر شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۴
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان آلودگی ماهیان سرد آبی و گرم آبی به لیستریا مونوسایتوژنزدر شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان آلودگی ماهیان سرد آبی و گرم آبی به لیستریا مونوسایتوژنزدر شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۴ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی ماهیان سرد آبی و گرم آبی به لیستریا مونوسایتوژنزدر شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان آلودگی ماهیان سرد آبی و گرم آبی به لیستریا مونوسایتوژنزدر شهر کرمانشاه در سال ۱۳۹۴ :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
باکتری لیستریا مونوسایتوژنز یک باکتری گرم مثبت، پاتوژن فصت طلب است که عفونت های حادی بنام لیستریوزیس را در حیوانات و انسان موجب می شود. لیستریا مونوسایتوجنز از طریق غذاهای آلوده مانند پنیر،سبزیجات خام، سالاده و ماهی به انسان انتقال می یابد. ۳۶۰ ماهی از دو نوع کپور و قزل آلا از فروشگاه های عرضه ماهی سطح شهر کرمانشاه جمع آوری شده و با به کارگیری دستورالعمل کانادایی اصلاح شده FDA ماهیان برای بررسی وجود لیستریا مونو سایتوژنز آزمایش شدند. میزان آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان به لیستریا مونوسایتوژنز ۱۴/۳ درصد و میزان آلودگی ماهی کپور به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز۱۷/۳ درصد بود. با توجه به نتایج به دست آمده عملکرد های بهداشتی در عرضه و نحوه مصرف فراورده های دریایی ضروری می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.