بررسی موانع و عوامل پیش برنده ی خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی موانع و عوامل پیش برنده ی خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی موانع و عوامل پیش برنده ی خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی موانع و عوامل پیش برنده ی خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی موانع و عوامل پیش برنده ی خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف کلی این پژوهشی بررسی موانع و عوامل پیش برنده خصوصی سازی ترویج کشاورزی در شهرستان اهواز از دیدگاه مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی می باشد. در این پژوهشی از روش تحقیق ، توصیفی – پیمایشی استفاده شده است. ابزار تحقیق پرسشنامه و داده های حاصل از آن با استفاده از ۱۶ SPSS تحت ویندوز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. روایی ابزار تحقیق، بر اساس نظرات اعضای هییت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی مورد تایید قرار گرفت. به منظور تعیین پایایی تحقیق از آزمون آلفای کرونباخ استفاده گردید که در نهایت ۰/۷ محاسبه گردید. جامعه ی آماری پژوهشی شامل ۶۵ نفر از مدیران و کارکنان ترویج شهرستان اهواز می باشد که از این تعداد مطابق با جدول مورگان تعداد ۵۵ نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. نتایج این پژوهش نشان می دهد که از نظر پاسخگویان خواست های سیاسی مسولان، زمینه های فرهنگی منطقه و نوع نظام بهره برداری به عنوان مهم ترین عوامل موثر بر خصوصی سازی ترویج، و تنگناهای مربوط به پرداخت هزینه های ترویج از طرف کشاورزان، عدم توجه به دانش بومی و طرق یادگیری کشاورزان و مشکلات ناشی از نبود زمینه های قانونی و حمایت های دولتی به عنوان مهمترین موانع خصوصی سازی ترویج می باشند. همچنین مطابق با نظرات مدیران و کارکنان نظام ترویج شهرستان اهواز، رهیافت های نظام عرضه نهاده ها، هزینه از طرف کشاورزان و ارایه خدمات ازجانب بخش خصوصی و نظام مبتنی بر کالا به ترتیب اولویت های اول تا سوم را به عنوان رهیافت های مناسب خصوصی سازی ترویج به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.