بررسی تغییرات افت فشار در انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی محصول شکر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات افت فشار در انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی محصول شکر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات افت فشار در انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی محصول شکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات افت فشار در انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی محصول شکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات افت فشار در انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی محصول شکر :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه طراحی ساخت و آزمایش اولیه ی دستگاه انتقال نیوماتیک فاز رقیق افقی برای شکر می باشد. بدین منظور، ابتدا برخی ازخواص فیزیکی ذرات شکر، مورد نیاز در طراحی دستگاه محاسبه و تعیین شد. مهم ترین بخش در طراحی یک سیستم انتقال نیوماتیک محاسبه ی مجموع افت فشارهای آن است. افت فشار کل با جمع نمودن سهم دو بخش هوا و مواد با استفاده از معادلات تجربی بدست آمد. سپس به ترتیب با انتخاب یک دمنده ی سانتریفیوژ مناسب، ساخت تغذیه کننده مارپیچی و مکانیزم انتقال قدرت آن، ایجاد ایستگاه اندازه گیری افت فشار، ترکیب اجزا و ساخت شاسی، ساخت نقاله تکمیل گردید. سرعت ته نشینی ذرات شکر در عمل ۱۲/۲۳ متر بر ثانیه بدست آمد که بیشتر از مقدار پیش بینی شده (۹/۱۸ متر برثانیه) توسط رابطه تیوری بود. با تغییر سرعت هوای ورودی دممنده در ۵ سطح ، نرخ جریان جرمی ذرات شکر در ۳ سطح وطول لوله ی انتقال در ۳ سطح ،افت فشار اندازه گیری گردید. جهت سنجش تغییرات در خواص کیفی فیزیکی شکر، پس از انتقال توسط دستگاه ،اثرات فاکتورهای طول، دبی جرمی شکر و سرعت انتقال در سطوح ذکر شده بر دو خاصیت قطر میانگین ذرات و ضریب پراکندگی آن ها بررسی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.