بررسی اثرات مقایسه ای سولفات آلومینیوم،سولفات مس،ساکارز، هیپوکلریت سدیم، پرایمینگ سرما و اسید سالیسیلیک برعمر ماندگاری گل شاخه بریده رز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات مقایسه ای سولفات آلومینیوم،سولفات مس،ساکارز، هیپوکلریت سدیم، پرایمینگ سرما و اسید سالیسیلیک برعمر ماندگاری گل شاخه بریده رز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات مقایسه ای سولفات آلومینیوم،سولفات مس،ساکارز، هیپوکلریت سدیم، پرایمینگ سرما و اسید سالیسیلیک برعمر ماندگاری گل شاخه بریده رز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات مقایسه ای سولفات آلومینیوم،سولفات مس،ساکارز، هیپوکلریت سدیم، پرایمینگ سرما و اسید سالیسیلیک برعمر ماندگاری گل شاخه بریده رز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات مقایسه ای سولفات آلومینیوم،سولفات مس،ساکارز، هیپوکلریت سدیم، پرایمینگ سرما و اسید سالیسیلیک برعمر ماندگاری گل شاخه بریده رز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

گل رز ( ROSCI hybrid ) از مهم ترین و محبوب ترین گل های شاخه بریده در جهان است که از لحاظ میزان تولید و صادرات ازارزش اقتصادی ویژه ای برخوردار است. یکی از مشکلات پس از برداشت این گل در بازار امروز، افت کیفیت و پایین بودن عمر گلجایی این گل می باشد . امروزه به دلیل اهمیت کاهش تلفات در بخش گلکاری و افزایش ماندگاری گل شاخه بریده رز و حفظ محیط زیست از تیمارهای قابل دسترسی و سالمتر استفاده می کنند. بدین منظور این پژوه با هدف بررسی اثرات مقایسه ای مواد مختلف بر ماندگاری و صفات کیفی اجرا شد. آزمایش در قالب فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام شد. روش تجزیه آماری با استفاده نرم افزار SAS و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. در این تحقیق از سرما دهی (۳ و ۶) درجه سانتیگراد و اسید سالیسیلیک در ۴ غلظت (صفر، ۳، ۵ و ۷ میلی مولار) وچهار سطح مختلف سولفات آلومینیوم (۰، ۷۵، ۱۵۰و۲۲۵ میلی گرم) و سولفات مسی در چهار سطح مختلف (۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ میلی گرم) و غلظت های مختلف ساکاروز ۵ ، ۱۰ و ۱۵ میلی گرم بر لیتر و هیپوکلریت سدیم DDIll 200، ۱۰۰ و ۳۰۰ و شاهد در چهار تکرار بودند مورد استفاده قرار گرفت. . نتایج نشان داد، تیمار ساکاروز با غلظت ( ۲ میلی گرم بر لیتر ) و هیپوکلریت سدیم با غلظت ۱۶۶ppIll ، تیمارسولفات آلومینیوم ۱۵۰ میلی گرم برلیتر همراه با تیمار سولفات مس ۱۵ میلی گرم برلیتر (۵. ۱۳ روز)، استفاده از پیش سرما در دمای ۶ درجه سانتی گراد و اسید سالیسیلیک با غلظت ۵ میلی مولار بهترین نتیجه را در ماندگاری ، کیفیت ظاهری گل ، جذب محلول نسبت به شاهد را در بین سایر تیمارها دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.