بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) بر ویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) بر ویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) بر ویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) بر ویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) بر ویژگی های کیفی گوشت چرخ کرده طی نگهداری در یخچال :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

اکسیداسیون چربی ها و آلودگی میکروبی دو فاکتور بسیار مهمی هستند که در کیفیت و طول عمر نگهداری گوشت وفرآورده های گوشتی نقش تعیین کننده ای دارند. به تاخیر انداختن پدیده اکسیداسیون و جلوگیری از آلودگی میکروبی از اهداف اصلی تولید کنندگان مواد غذایی در صنعت گوشت و فراورده های گوشتی می باشد. در حال حاضر از افزودنی ها و آنتی اکسیدان های مصنوعی و شیمیایی درسطحی گسترده در صنعت گوشت استفاده می شود اما تمایل به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در طی دهه اخیر افزایش چشمگیری یافته است. این مطالعه به منظور مقایسه اثرات آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی گیاه شنگ Tragopogon collinus بر خصوصیات شیمیایی گوشت چرخ شده گوساله طی نگهداری در یخچال انجام گرفت. گیاه تازه شنگ در آون خشک و به شکل پودر درآمد. عصاره آبی و الکلی آن طبق روش های استاندارد استخراج گردید. نمونه هایی از گوشت چرخ شده گوساله به عصاره آبی و الکلی گیاه آغشته و به مدت ۶ روز در یخچال ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. از نمونه ها طی روز های ۰،۲،۴و ۶ نمونه برداری شده و pH و TBA آن ها اندازه گیری و با شاهد مقایسه گردید. نتایج نشان داد که pH تغییر چندانی در طی دوره نگهداری نداشته اما عصاره الکلی در مقایسه با شاهد و عصاره آبی به طور معنی دار مانع اکسیداسیون اسیدهای چرب و شاخص TBA گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.