بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

رودخانه کارون در طول زمان توسط آلاینده های مختلف از جمله ورودفاضلاب های شهری، کشاورزی و سیلاب های آلوده شده و کیفیت آن تحت تاثیر این آلاینده ها تغییر می یابد. لذا به لحاظ اهمیت زیاد، مطالعه ی حاضر جهت بررسی و طبقه بندی کیفیت رودخانه کارون در بازه ملاثانی تا کوت امیر، براساس NSFWQI صورت گرفت. به همین منظور داده های کیفی آب در سال های ۹۴(مهر-اسفند) و ۹۵(اردیبهشت) در ایستگاه های ملاثانی ، زرگان،پل پنجم و کوت امیر براساس شاخص NSFWQI محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده های کیفی آب در ایستگاه های مختلف از نظام شاخص کیفیت آب استفاده شده است. به این منظور پارامتر های اکسیژن محلول، کلیفرم مدفوعی، pH، BOD ،نیترات، فسفات، درجه حرارت، کدورت و کل مواد جامد محلول اندازه گیری گردید. سپس عیار مقادیر با استفاده از نرم افزار NSF برای هر پارامتر محاسبه گردید. براساس شاخص کیفیت سالانه NSF طبقه بندی کیفیت اب رودخانه انجام می پذیرد. نتایج حاصل نشان می دهد که کیفیت آب کارون در این بازه، در رده بد می باشد و کارون در این بازه بسیار آلوده و خطرناک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.