مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی :

مقاله جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۳۰۸ تا ۳۱۹ منتشر شده است.
نام: جنبه های اکوفیزیولوژیک رقابت و تسهیل بین درمنه خراسانی و بروموس کوپه داغی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روابط متقابل
مقاله مرتع
مقاله رطوبت خاک
مقاله تنش اکسیداتیو
مقاله بهارکیش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آشنایی با روابط متقابل بین گیاهان مرتعی برای شناخت تاثیر نسبی آنها بر فرایندهای عملکردی اکوسیستم مفید است. تعادل بین برهم کنش رقابت و تسهیل بین گیاه بوته ای درمنه خراسانی (Artemisia khorassanica Podl.) و گیاه علفی چندساله بروموس کوپه داغی (Bromus kopetdaghensis Drobov.)، در مراتع بهار کیش قوچان بررسی شد. نمونه برداری از گیاهان، در حالتی که هر کدام به تنهایی در منطقه روییده بودند یا گیاه بروموس در زیراشکوب بوته درمنه رشد کرده بود، در اوایل رشد رویشی، اواخر رشد رویشی و مرحله گلدهی گیاه درمنه انجام شد. نتایج نشان داد که در خردادماه، گیاه درمنه شرایط تسهیل رطوبتی برای پایه های بروموس در زیراشکوب خود فراهم کرد، ولی کاهش رطوبت در تیرماه موجب شرایط رقابتی بین دو گیاه شد. بررسی پارامترهای فیزیولوژیک نیز نشان داد که مقادیر مالون دی آلدئید و آب اکسیژنه در پایه های بروموس زیراشکوب، در خردادماه کمتر و در تیرماه بیشتر از مقادیر این پارامترها در پایه های بروموس موجود در فضای باز بود. این نتایج به ترتیب نشان دهنده اثر تسهیل و رقابت بوته درمنه بر گیاه بروموس است. در همه مراحل رشد، حضور گیاه بروموس در زیراشکوب درمنه، موجب تشدید تنش خشکی برای گیاه درمنه شد. در مجموع نتایج این تحقیق نشان داد که بوته های سطح مرتع با گندمیان چندساله زیراشکوب آنها در یک ارتباط تعادلی بین برهم کنش های تسهیل و رقابت قرار دارند که شدت و نوع هر یک از برهم کنش ها متناسب با تغییرات رطوبت خاک در زمان های مختلف فصل رویش تغییر می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.