مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران :

مقاله اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۳۳۴ تا ۳۴۷ منتشر شده است.
نام: اثر فرم رویشی و مقدار پوشش گیاهی بر تولید رواناب و رسوب اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش گیاهی
مقاله شبیه ساز باران
مقاله رواناب و رسوب
مقاله سوادکوه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فرسایش خاک از مهم ترین معضلات زیست محیطی، کشاورزی و تولید غذا در جهان است، که تاثیرات مخربی بر تمام اکوسیستم های طبیعی و تحت مدیریت انسان دارد. این اثرات در ارتباط با مدیریت و کاربری اراضی است. تخریب پوشش گیاهی می تواند باعث تشدید فرسایش شود. این پژوهش برای شناخت بهتر نقش پوشش گیاهی در کنترل فرسایش خاک و تولید رواناب و رسوب در اراضی مرتعی منطقه سوادکوه مازندران انجام شد. بدین منظور سه فرم رویشی گندمیان، پهن برگان و بوته ای ها در منطقه شناسایی شد. در مرحله بعد در هریک از فرم های رویشی به تعیین سایت هایی به مساحت ۱۰×۱۰ متر و با شرایط طبیعی و توپوگرافی یکسان اقدام شد. در مجموع ۱۰ سایت ۱۰۰ متر مربعی برای فرم گندمیان و ۷ سایت ۱۰۰ متر مربعی برای فرم های پهن برگ و بوته ای انتخاب شد. در هر یک از سایت ها ۶ میکروپلات ۳۰×۳۰ سانتی متر به صورت تصادفی مستقر شد. با برداشت پوشش تاجی از سطح میکروپلات ها، سه تکرار پوشش صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصد ایجاد شد. در هر یک از این سایت ها حجم رواناب، غلظت رسوب، بار رسوب، آستانه شروع و ضریب هرزآب با استفاده از شبیه ساز مصنوعی باران اندازه گیری شد. نتایج نشان داد بیشترین و کمترین مقدار رواناب به ترتیب در فرم رویشی پهن برگ و گندمیان و در پوشش صفر و ۱۰۰ درصد مشاهده شد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد میانگین غلظت رسوب در فرم بوته ای به طور معنی دار بیشتر از گندمیان و در پوشش ۱۰۰ درصد به طور معنی دار کمتر از صفر و ۵۰ درصد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.