سطح بندی روستاهای دارای قابلیت گردشگری در مناطق روستایی با استفاده از مدل EP نمونه موردی : بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سطح بندی روستاهای دارای قابلیت گردشگری در مناطق روستایی با استفاده از مدل EP نمونه موردی : بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سطح بندی روستاهای دارای قابلیت گردشگری در مناطق روستایی با استفاده از مدل EP نمونه موردی : بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سطح بندی روستاهای دارای قابلیت گردشگری در مناطق روستایی با استفاده از مدل EP نمونه موردی : بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سطح بندی روستاهای دارای قابلیت گردشگری در مناطق روستایی با استفاده از مدل EP نمونه موردی : بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فعالیت گردشگری به حدی از رشد رسیده که به عنوان بخش چهارم فعالیتهای انسان پس از کشاورزی ، صنعت ،خدمات محسوب می گردد. منابع و توانمندی های گردشگری در راستای توسعه گردشگری روستایی از اولویت های مورد توجه جهت قدرت جذب روستا محسوب می شوند. بخش چندار با داشتن مناظر طبیعی ، آب وهوای مناسب ، سهولت دسترسی، نزدیکی به شهرهای اطراف و دارا بودن روستاهای نمونه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین عرصه های گردشگری دراستان البرز می باشد. هدف از این پژوهش ارزیابی و سطح بندی روستاهای دارای جاذبه گردشگری می باشد. روش تحقیق بنیادی و بصورت توصیفی و تحلیلی با استفاده از روش پتانسیل گردشگری (Ep (بوده و روش گردآوری اطلاعات بصورت کتابخانه ای، اسنادی و میدانی می باشد جامعه آماری این تحقیق مسیولین و متخصصان امر گردشگری که تعداد آنها ۴۰ نفر می باشد انتخاب شدند. با توجه به روش Ep از بین جاذبه های گردشگری در بخش چندار بیشترین مولفه را روستا برغان دارا بوده که با دارابودن ۱۴ شاخص از ۱۶ شاخص بدست آمده است. این روستا دارای ۱۴ امتیازمثبت و ۱امتیاز منفی بوده و ضریب Ep در این جاذبه ۷ و رتبه اول را در این روش دارد و پس از آن روستاهای کردان و آجین دوجین با ۱۰امتیاز مثبت و ۶ امتیاز منفی در رتبه یا سطح ۲ قرارگرفته اند ضریب Ep در این جاذبه ها ۶۶.۱ می باشد. روستای ولیان در رتبه سوم با ۹ امتیاز در سطح یا رتبه ۷ قرار گرفته و ضریب Ep در این جاذبه ها ۲۸.۱ می باشد.از نظر مجموع امتیازات در جاذبه های بخش چندار ۹۵ امتیاز مثبت و ۱۱۲ امتیاز منفی وجود داشته ضریب Ep در بخش چندار ۸۴.۰می باشد.وجود جاذبه های گردشگری متنوع طبیعی و انسانی در بخش چندار و امتیازات بدست آمده از روش پتانسیل گردشگری اکثر جاذبه های گردشگری در بخش چندار از نظر امکانات اقامتی محروم بوده و یا بدرستی معرفی نشده اند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.