مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها :

مقاله مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در راهبردهای آموزش از صفحه ۸۵ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: مفهوم پردازی بین المللی کردن برنامه درسی در آموزش عالی، ابعاد و روندها
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه درسی آموزش عالی
مقاله بین المللی کردن برنامه درسی
مقاله بین المللی کردن مطالعات برنامه درسی
مقاله بین المللی کردن حرفه برنامه درسی
مقاله جهانی شدن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بین المللی کردن برنامه درسی (IOC) مفهومی جدید و در حال تحول است که به طور ویژه از اوایل قرن بیست ویکم در ادبیات برنامه درسی مورد توجه قرار گرفته است. علیرغم اهمیت و جایگاه چنین ایده ای، برداشت ها و تفسیرها از این واژه در بسیاری از ممالک به ویژه ایران توام با ابهام، سردرگمی و عدم شفافیت است. مقاله حاضر در راستای بررسی این مفهوم در ادبیات برنامه درسی تلاش کرده تا برداشت های مختلف از این واژه و حدود و دامنه آنها را مفهوم پردازی کند. در این راستا، سه برداشت متفاوت از IOC (بین المللی کردن دروس و رشته های دانشگاهی، بین المللی کردن رشته مطالعات برنامه درسی و بین المللی کردن حرفه برنامه درسی) شناسایی و معنی مولفه های آنها معرفی شده است.
نتیجه گیری: توجه به توسعه دانش، مهارت و ارزش های بین المللی در برنامه های دانشگاه به منظور افزایش سواد بین المللی دانشجویان ضروری است و اشاعه برنامه های درسی دانشگاهی به فراتر از مرزهای جغرافیایی و تجاری سازی برنامه درسی و محصولات آن لازم به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.