مقایسه عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در تخمین نسبت جذبی سدیم (مطالعه موردی: رودخانه باراندوزچای)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در تخمین نسبت جذبی سدیم (مطالعه موردی: رودخانه باراندوزچای) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در تخمین نسبت جذبی سدیم (مطالعه موردی: رودخانه باراندوزچای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در تخمین نسبت جذبی سدیم (مطالعه موردی: رودخانه باراندوزچای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در تخمین نسبت جذبی سدیم (مطالعه موردی: رودخانه باراندوزچای) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کیفیت آبهای سطحی در یک منطقه بهطور گستردهای به طبیعت و گستردگی صنعت، کشاورزی و دیگر فعالیتهای انسانی در آن حوضه آبریز بستگی دارد. انسانها آب را از چرخهی هیدرولوژیکی آن برای نیازهای اقتصادی خود میگیرند و پس از استفاده دوباره به آن چرخه باز میگرداند. ناوه و همکاران (۱۳۹۱ (به پیشبینی جریان رودخانه با استفاده از مدل غیر خطی سری زمانی دو خطی رودخانه باراندوزچای و شهرچای ارومیه پرداختند. نتایج تحقیق نشان داد که در دو رودخانه مورد مطالعه مدل غیر خطی به دلیل خطای کمتر نسبت به مدل خطی ARMA کارایی بهتری داشته است. سلطانی و همکاران (۱۳۹۱ (به ارزیابی و مقایسه عملکرد شبکه عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه و پیشخور تعمیم یافته در شبیهسازی شاخص کیفی SAR در رودخانه سیستان با استفاده از پارامترهای کلر، شوری، قلیاییت و کل مواد محلول پرداختند و به این نتیجه رسیدند که این شبکه توانایی زیادی در شبیهسازی کیفی شاخص SAR داشته و بهتر از دیگر مدلها جواب میدهد. ثاقبیان و همکاران (۲۰۱۴ (با استفاده از روش درختان تصمیمگیری به طبقه بندی کیفیت آبهای زیرزمینی در منطقه اردبیل پرداختند و مشاهده کردند که این روش قادر است کیفیت آبهای زیرزمینی را تنها با استفاده از دو پارامتر هدایت الکتریکی و بارش تجمعی، به خوبی طبقه بندی کند. ستاری و همکاران (۲۰۱۶ (با استفاده از روشهای نزدیکترین همسایگی و رگرسیون بردار پشتیبان به پیشبینی هدایت الکتریکی و مقدار کل جامدات محلول در آب در رودخانه لیقوانچای پرداختند. نتایج نشاندهنده عملکرد بهتر روش رگرسیون بردار پشتیبان در این زمینه میباشد. هدف از مطالعه حاضر، ارزیابی عملکرد روشهای مدل درختی M5 و رگرسیون بردار پشتیبان در برآورد میزان نسبت جذبی سدیم آب رودخانه باراندوز چای میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.