تثبیت ریزگردها در حوضه غربی دریاچه ارومیه با استفاده از مالچ پاشی و کاشت نهال بر اساس تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی : روستای جبل کندی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تثبیت ریزگردها در حوضه غربی دریاچه ارومیه با استفاده از مالچ پاشی و کاشت نهال بر اساس تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی : روستای جبل کندی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تثبیت ریزگردها در حوضه غربی دریاچه ارومیه با استفاده از مالچ پاشی و کاشت نهال بر اساس تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی : روستای جبل کندی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تثبیت ریزگردها در حوضه غربی دریاچه ارومیه با استفاده از مالچ پاشی و کاشت نهال بر اساس تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی : روستای جبل کندی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تثبیت ریزگردها در حوضه غربی دریاچه ارومیه با استفاده از مالچ پاشی و کاشت نهال بر اساس تصاویر ماهوارهای (مطالعه موردی : روستای جبل کندی) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کاهش سطح آب دریاچه ارومیه یکی از تهدیدات جدی زیستمحیطی محسوب میشود که یکی از خطرناکترین پیامدهای آن وجود گرد و غبار ناشی از شن و ماسه ریز سواحل بدون رطوبت دریاچه میباشد. مالچ پاشی و کاشت نهالهای مقاوم مانند گز و قره داغ امروزه یکی از راهکارهای اساسی در راستای کاهش گرد و غبار و کویرزایی میباشد. هدف از این پژوهش تثبیت ریزگردها با استفاده از روشهای بیولوژیک مالچ پاشی، کاشت نهال مقاوم و نصب بادگیر با توجه به شرایط بحرانی منطقه با استفاده از تصاویر ماهوارهای لندست میباشد. بر این اساس ابتدا با استفاده از مشاهدات میدانی و تپههای شاهد معینشده در منطقه از بحرانی بودن شرایط منطقه از نظر حمل ریزگردها اطمینان حاصل شد و سپس با استفاده از تصاویر ماهوارهای لندست ۸ و ۴ در دو سال مختلف با استفاده از نرمافزار۱.envi5 تصاویر با روش نزدیکترین فاصله طبقهبندی شدند و در نرمافزار ۲.arcgis10 تغییرات اراضی آشکارسازی و در چهار کد قرار گرفتند و برای هر کد یکی از روشهای تثبیت ریزگردها یا ترکیبی از هر سه مشخص گردید. نتایج بهدست آمده در پژوهش نشان میدهد که در مناطقی با قابلیت کشت و شنهای با ذرات ۷۵.۴ میلیمتر به بالا به کاشت درختچههای مقاوم و به مناطق ماسهای با ذرات کمتر از ۷۵.۴ و دارای تپههای ماسهای از مالچ بیولوژیک، کاشت نهال و ساخت بادگیر به صورت ترکیبی استفاده میکنیم. همچنین در نتایج بعدی مساحتهای اراضی آشکارسازی شده با استفاده از ۲.arcgis10 برآورد شد، اراضی با کد ۱ تا ۴ به ترتیب در سال ۲۰۱۶ برابر با ۲۵۰۰ ،۱۱۰۰ ،۹۵۰ ،۲۱۵۰ میباشد که دال بر افزایش مناطق خشک و کویری میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.