مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر :

مقاله ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۳۶۲ تا ۳۷۰ منتشر شده است.
نام: ارتباط بین پلی مورفیسم ژن آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و بیماری عروق کرونر
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم مبدل آنژیوتانسین
مقاله ACE
مقاله بیماری عروق کرونر
مقاله پلی مورفیسم I/D

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، اگزوپپتیدازی است که باعث تبدیل آنژیوتانسین I به II می شود. آنژیوتانسین II سبب انقباض عروق و ترشح آلدسترون می شود. به این ترتیب ACE نقش مهمی در تنظیم فشار خون بازی می کند. در این مطالعه رابطه بین میزان فعالیت آنزیم ACE و پلی مورفیسم (I/D) ژن ACE در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر و افراد نرمال با دیگر ریسک فاکتورهای موجود با هم مقایسه شد.
روش ها: پلاسمای ۲۰۴ فرد که با آنژیوگرافی به دو گروه بیمار و سالم تقسیم شدند استخراج و میزان فعالیت آنزیم
ACE با روش HPLC بررسی و پلی مورفیسم (I/D) ژن ACE با روش PCR تعیین شد. همچنین پارامترهای قند، فشار خون، چربی، کسر جهشی، مصرف سیگار و مواد مخدر اندازه گیری و ثبت و آنالیز شد.
یافته ها: شانس بیماری عروق کرونر در افراد دارای ژنوتیپ
DD بالا بود (OR= 2.45; CI= 1.05 – 5.73). فعالیت ACE در بین گروه های پلی مورفیسم حاکی از افزایش حدود ۲ برابری فعالیت در گروه DD نسبت به گروه II بود. فعالیت ACE در کل افراد و در گروه بیماران قلبی که دچار فشار خون و دیابت بودند بالاتر از افراد غیر فشار خونی و غیر دیابتی بود (p< 0.001). در حالی که در گروه نرمال رابطه ای بین فشار خون و دیابت و فعالیت ACE وجود نداشت. از جالبترین نتایج بدست آمده این بود که شانس مصرف تریاک در گروه با پلی مورفیسم ID و DD بالا بود.
نتیجه گیری: ژنوتیپ
DD با شانس بیشتر بیماری عروق کرونر همراه است و همچنین باعث فعالیت بیشتر ACE می شود ولی رابطه ایی بین فعالیت ACE و بیماری عروق کرونر دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.