مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO :

مقاله آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۴۲۳ تا ۴۲۹ منتشر شده است.
نام: آنالیز ترکیبات موجود در اسانس چهار چاشنی غذایی و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این ترکیبات در محیط INVITRO
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیبرینولیتیک
مقاله اسانس
مقاله کروماتوگرافی
مقاله فیبرینوژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماریهای آتروترومبوتیک مثل انفارکتوس قلبی و مغزی نتایج وخیم لخته های تشکیل شده در دیواره رگ هستند. داروهای ترومبولیتیک که برای حل لخته های تشکیل شده به کار می روند محدودیت های دارند که سبب ایجاد خطر و گاهی اوقات نتایج کشنده می شوند. این مطالعه به منظور بررسی اثرات فیبرینولیتیک اسانس های چهار چاشنی غذایی رایج آویشن شیرازی، زردچوبه، دارچین و گلپر صورت گرفت.
روش ها: پس از تهیه اسانس گیاهان مربوطه، ترکیبات آنها توسط دستگاه GC/MS آنالیز گردید. برای بررسی اثرات فیبرینولیتیک، فیبرینوژن نشاندار با FITC به پلاسما اضافه و سپس برای تشکیل لخته نشاندار به آنها کلسیم اضافه گردید. استرپتوکیناز در غلظت های (۱۰۰-۱۰۰۰U/ml) و اسانس در رقت های (۱۱۰۰۰، ۱۱۰۰ و ۱۱۰) به تنهایی و در حضور استرپتوکیناز به لخته نشاندار اضافه و فلورسانس بعد از ۱۰، ۲۰، ۴۰ و۶۰ دقیقه قرائت گردید (excitation=478nm, emission=510nm).
یافته ها: نتایج نشان می دهند که اسانس آویشن شیرازی واجد درصد بالای از کارواکرول است. و بیشترین خاصیت فیبرینولیتیک را دارد، فعالیت فیبرینولیتیک زردچوبه احتمالا به ترکیبات تومرون، زینجی برن و کورکومین که با درصد بالا در این گیاه وجود دارند برمی گردد. دارچین با درصد بالای سینامالدئید فعالیت فیبرینولیتیک کمتر و اسانس گلپر با داشتن درصد بالای از استرهای خطی و هگزیل بوتیرات تقریبا فاقد فعالیت فیبرینولیتک می باشد (p>0.05).
نتیجه گیری: این مطالعه تصدیق کننده فعالیت فیبرینولیتیک آویشن شیرازی، زردچوبه و تا حدودی دارچین در محیط in vitro است و بررسی فعالیت فیبرینولیتیک این گیاهان در محیط in vivo نیازمند بررسی و تحقیق است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.