مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان :

مقاله بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در بیماریهای پستان ایران از صفحه ۳۱ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای اثرات درمانی ناپروکسن و پلاسبو در درمان دردهای غیردوره ای پستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ناپروکسن
مقاله داروی ضد التهاب غیر استروئیدی خوراکی
مقاله درد غیردوره ای پستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
درد پستان یکی از شایع ترین مشکلات پستانی در بانوان است. هدف از این مطالعه بررسی اثر ناپروکسن در درمان دردهای غیر دوره ای پستان می باشد. این مطالعه، به صورت کارآزمایی بالینی سه سوکور، طی ۱۵ ماه بر روی ۸۰ زن مراجعه کننده به مرکز بیماری های پستان جهاد دانشگاهی با شکایت درد غیردوره ای پستان، انجام شد. پس از معاینه جراح و اطمینان از عدم وجود بیماری بدخیم پستانی، بیماران با سابقه درد در سه ماه گذشته، پس از تکمیل فرم رضایت نامه وارد مطالعه شدند. شدت درد بیماران توسط Visual Analogue Scale ارزیابی و دارو یا دارونما (۲۵۰ میلی گرم ناپروکسن یا دو قرص دارونما در روز، برای یک ماه) به صورت تصادفی، تجویز گردید. همچنین کارتی به بیماران داده شد که روزانه شدت درد خود را روی آن علامت بزنند. بیماران ۱۵ و۳۰ روز پس از شروع مصرف قرص پیگیری شدند. از ۸۰ بیمار ، ۴۱ نفر (%۵۱۳) ناپروکسن و ۳۹ نفر (%۴۸۸) دارونما دریافت نمودند. در گروه ناپروکسن «شدت کلی درد» و «میزان تاثیر درد بر امور روزمره» کاهش معنی داری داشت. در گروه دارونما نیز «شدت کلی درد» بیماران به طور معنی داری کاهش یافته بود ولی «میزان تاثیر درد بر امور روزمره» کاهش معنی داری نداشت. از نظر میزان کاهش دو متغیر مذکور، بین دو گروه اختلاف آماری معنی داری وجود نداشت. از لحاظ درصد کاهش این دو متغیر در پایان درمان نسبت به مراجعه اولیه نیز، بین دو گروه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. در بیماران پرکننده کارت ثبت درد، تفاوت معنی داری از لحاظ تعداد روزهای با درد شدید، خفیف یا متوسط، بین دو گروه وجود نداشت. هیچ نوع عارضه جانبی، در دو گروه مشاهده نشد. با استناد به نتایج این مطالعه نمی توان نتیجه گیری قطعی در خصوص این مساله که داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی خوراکی در درمان درد پستان دارای تاثیر بیشتری نسبت به دارونما هستند، نمود. این مساله می تواند به علت نرخ بالای پاسخ به دارونما در بیماران مبتلا به دردهای غیردوره ای پستان و یا به طورکلی بی علاقگی این قبیل بیماران به مصرف دارو، پس ازحصول اطمینان از عدم وجود بدخیمی در پستان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.