شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر بر ارزیابی عملکرد بانکداری بر اساس مناظر BSC و رتبه بندی عملکرد شعب با استفاده از تکنیک های MCDM (مطالعه موردی: ۵ شعب از بانک تجارت شهر کرج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر بر ارزیابی عملکرد بانکداری بر اساس مناظر BSC و رتبه بندی عملکرد شعب با استفاده از تکنیک های MCDM (مطالعه موردی: ۵ شعب از بانک تجارت شهر کرج) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر بر ارزیابی عملکرد بانکداری بر اساس مناظر BSC و رتبه بندی عملکرد شعب با استفاده از تکنیک های MCDM (مطالعه موردی: ۵ شعب از بانک تجارت شهر کرج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر بر ارزیابی عملکرد بانکداری بر اساس مناظر BSC و رتبه بندی عملکرد شعب با استفاده از تکنیک های MCDM (مطالعه موردی: ۵ شعب از بانک تجارت شهر کرج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی شاخص های موثر بر ارزیابی عملکرد بانکداری بر اساس مناظر BSC و رتبه بندی عملکرد شعب با استفاده از تکنیک های MCDM (مطالعه موردی: ۵ شعب از بانک تجارت شهر کرج) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سازمان ها هر چه وسیع تر می شوند، نیاز به کنترل در آنها بیش تر می شوند. مساله اساسی که امروز در بسیاریاز موسسات مالی که دارای شعب فراوان هستند، این است که روش منطقی و صحیحی برای ارزیابی عملکرد آنهاارایه نشده است. روش های موجود هر کدام تنهااز یک جنبه به ارزیابی عملکرد شعب می پردازند. لذا ارزیابیعملکرد بر اساس مناظر چهارگانه کارت امتیازی متوازن می تواند به عنوان روش جامعی جهت ارزیابی عملکردبانک ها به کار برده شود. به همین دلیل، این تحقیق یک رویکرد تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) را برایارزیابی عملکرد بانکداری براساس چهارچشم انداز کارت امتیازی متوازن مطرح کرده است. در این تحقیقابتداشاخص های ارزیابی عملکرد ازروی تحقیقات مربوط به عملکرد بانکداری داخلی وخارجی شناسایی و انتخابشدند. بعد از غربالگری این شاخص ها، ۲۳ شاخص که قابل کاربرد در سیستم بانکی ایران است از طریق پرسشنامه کارشناسی شده به عنوان شاخص های اصلی انتخاب گردید. علاوه براین وزن های نسبی این شاخص هاتوسط فرایند سلسه مراتب تحلیلی (AHP) محاسبه شد. و از تکنیک های MCDM (تاپسیس) جهت رتبه بندی عملکرد بانک ها استفاده شد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که مهمترین شاخص های ارزیابی عملکردکدامند همچنین نقاط ضعف عملکرد ی بانک ها برای رسیدن به سطح مطلوب مورد انتظار را مشخص می کند. مدلارزیابی پیشنهادی برای ارزیابی عملکرد با استفاده از مناظر BSC می تواند یک ابزار ارزیابی موثر ومفید برای بانک ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.