کاهش ضایعات خرما با تجزیه فیبرهای نامحلول آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش ضایعات خرما با تجزیه فیبرهای نامحلول آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش ضایعات خرما با تجزیه فیبرهای نامحلول آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش ضایعات خرما با تجزیه فیبرهای نامحلول آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش ضایعات خرما با تجزیه فیبرهای نامحلول آن :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

میوه خرما به طور متوسط حاوی ۳۲ %گلوکز و ۳۰ %فروکتوز است در حالی که فیبرهای محلول در آب میوه خرما دارای ۹%/۴۹ لیگنین و ۹/۲۰ %پلی ساکارید می باشد. فیبرهای نامحلول موجود در پوست و فیبرهای کلوییدی گوشت میوه خرما، باعثایجاد ویسکوزیته بالا و مشکلاتی مانند گرفتگی فیلترها و خط لوله در طول فرآیندهای صنعتی و ناکارآمدی فرآیندهای تخمیری می گردند. به همین جهت ته نشین کردن این فیبرها ضروری به نظر می رسد. یکی از روش های افزایش سرعت ته نشینی فیبرها، استفاده از هیدرولیز آنزیمی می باشد. به کمک این روش، فیبرهای موجود در میوه خرما به راحتی جدا شده و امکان استفاده از میوه خرما در فرآیندهای تخمیری و در صنایع مربوطه فراهم می شود. در این تحقیق هیدرولیز انزیمی فیبرهای میوه خرما با استفاده از سلوالز، بتاگلوکوزیداز و همی سلولز انجام شد. هیدرولیز فیبرها با آنزیم پکتیناز اثر مشخصی روی فیبرها نداشت. سلولاز با فعالیت g/IU 20 و ۵۰ به ترتیب قادر به هیدرولیز ۵/۳۷ و ۱/۶۷ %از فیبرها بود. افزودن بتاگلوکوزیداز باعث بهبود هیدرولیز فیبرها تا ۸۲-%۸۱ شد در حالی که بازده هیدرولیز با افزودن همی سلولاز تا ۳/۸۴ %بهبود پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.